Keitä me olemme?

Olemme vuonna 2016 perustettu aurinkopaneelijärjestelmien myyntiin keskittynyt yritys Turusta. Uudellamaalla kasvaneen kysynnän myötä olemme avanneet toimiston Espooseen vuonna 2021. Vuonna 2022 olemme laajentaneet toimintaamme myös Tampereelle.

Meillä on yhteensä yli kymmenen vuoden kokemus aurinkoenergiasta ja sen myynnistä. Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisvaltaista palvelua, jossa autamme kaikessa ja asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi.

Yli 4 000 aurinkovoimalan ja 55 000 aurinkopaneelin asentamisen jälkeen jatkoimme liiketoimintamme laajentamista paikallisesti, kunnes lokakuussa 2022 liittyimme 1KOMMA5-perheeseen.

Nyt osana 1KOMMA5-konsernia voimme laajentaa kapasiteettiamme ja saatavuuttamme tarjotaksemme entistä enemmän innovaatioita, teknologiaa ja laatua koti- ja yritysasiakkaillemme.

Toimimme Espoosta käsin Uudellamaalla, Kaarinasta käsin Varsinais-Suomessa ja Tampereelta käsin Pirkanmaalla.

Tavoite & Arvot

Tavoitteenamme on olla Suomen suurin aurinkopaneelijärjestelmien asentaja. Haluamme kasvaa vastuullisesti tavoitteissamme ja pitää ympäristöasioita aina mielessä kaikissa hankinnoissamme.

Arvoihimme kuuluvat ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus. Myyntitavoitteiden lisäksi vuotuinen tavoitteemme on CO2-päästöjen vähentäminen.

Visio & Missio

Visiomme on tuoda Suomeen mahdollisimman paljon lisää uusiutuvaa aurinkoenergiaa ja auttaa omalta osaltamme Suomea lähemmäs uusiutuvien energialähteiden ympäristötavoitteita.

Missiomme on välittää ihmisille tietoa aurinkoenergian hyödyistä ja mahdollisuuksista sekä auttaa ihmisiä tulemaan omavaraisemmiksi aurinkoenergiaa tuottamalla.

Palvelu & Laatu

1KOMMA5° Suomi panostaa jatkuvasti palvelun ja laadun parantamiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun eri kohteisiin ja palvella heitä mahdollisimman hyvin.

Palvelumme laadun takaamiseksi haluamme pysyä ajan tasalla alan kehittyessä, panostaa oikeisiin yhteistyökumppaneihin sekä löytää asiakkaille alan parhaat tuotteet. Näissä kaikissa asioissa olemme jo pitkällä ja joka vuosi lähempänä päämäärää.