Aurinkopaneelien asiantuntija

Omakotitalot ja yritykset Tampereella ja koko Pirkanmaalla
Ota yhteyttä ja kysy lisää. Annamme tarjouksen samana päivänä!

#aurinkopaneelithelposti

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailta

Yli 4000
asennettua
aurinkovoimalaa

Yli 55 000
asennettua
aurinkopaneelia

Hyvät talousluvut
ja korkea
luottoluokitus
ville välimäki
ville välimäki
2023-11-17
Aurinkopaneelien hankinta oli todella helppoa ja asiakaspalvelu oli erinomaista! Sopiva aurinkopaneelipaketti katsottiin meidän tarpeiden mukaiseksi ja invertteriin jäi vielä tilaa mahdolliselle laajennukselle. Paneelit tulivat tilauksesta katolle muutamassa viikossa eikä asennukseenkaan mennyt kuin muutama tunti. Asennustyöt tehtiin laadukkaasti uuden talon rakenteet huomioon ottaen. Suosittelen!
Eeva Basdekis
Eeva Basdekis
2023-11-17
Olen todella tyytyväinen laitteisiin, ensimmäiset asennettiin vuonna 2019 ja seuraavat 2023. Laitteet toimivat hyvin ja asennus tehtiin todella hienosti ja asiantuntevasti, kiitos. Voin suositella.
Timo Rannikko
Timo Rannikko
2023-10-29
Minulla oli vaikeuksia saada invertteri kytkettyä uuteen reitittimeen, ja Elna-Veera tuli Kaarinan toimistolta apuun! Homma tuli hoidettua sujuvasti!
Tommi Välimäki
Tommi Välimäki
2023-09-26
Kokonaisuudessaan aurinkopaneelien hankinta 1Komma5:ltä oli alusta loppuun hienosti toimiva prosessi. Paneelikokonaisuus suunniteltiin tarpeidemme mukaan ja paneelit toimitettiin nopeasti. Asennus oli valmis muutamassa tunnissa ja asennusjälki erinomaista. Suosittelen 👍🏻
Julius Turunen
Julius Turunen
2023-06-20
Ostimme lisää paneeleita. Kiitos jälleen yhteistyöstä 🙂 Asennus sujui vaivatta, kuten viimeksi!
Janne Kastman
Janne Kastman
2023-05-12
Myynti ja asennus toimi hienosti ja sovittu piti.
Joakim Uimonen
Joakim Uimonen
2023-04-27
Voi suositella. Selkeät paketit ja hinnat mistä valita itselle sopiva. Asennus tuli sovittuna aikana keväällä. Pientä epäselvyyttä myydyn kaapeleiden viennin ja varsinaisen asennuksen välillä.Mutta asentui silti siististi. Lisä harmina asentajat eivät saaneet Wlan yhteyttä toimimaan. Asia korjaantui myöhemmin pienen väännön jälkeen. Hyvin tulee sähköä kevät auringossa!
Matias Lagercrantz
Matias Lagercrantz
2023-04-20
Aivan erinomainen asiakaspalvelu! Laadukkaat komponentit ja erittäin huoltovapaa järjestelmä (noin vuoden kokemuksella). Vahva suositus, ei varmasti tuota pettymystä!

Referenssit Pirkanmaalla

Olemme asentaneet noin 150 aurinkovoimalaa Pirkanmaalla. Meillä on omat asentajat, joilla on vuosien kokemus aurinkopaneeleista.

Ilmoita, jos haluat tutustua johonkin referenssikohteeseemme. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Yrittäjäkulma 5, 33710 Tampere, jos haluat poiketa.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Hanki räätälöity tarjous nyt! Varaa ilmainen arviointikäynti, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun kotiisi.

Jos haluat saada tarkan tarjouksen, niin kerro meille lisätietoihin: osoite, sähkönkulutus vuodessa, järjestelmän mahdollinen koko, kattotyyppi ja lappeen ilmansuunta.

Kartoituskäynnit 150 km säteellä Turusta, Helsingistä ja Tampereelta onnistuvat tavallisesti 1–3 arkipäivän kuluessa. Ota yhteyttä ja sovitaan teille sopiva ajankohta kartoituskäynnille.

Ota yhteyttä

Tampere form 31.08.23

Tai pyydä
Ilpo käymään

Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohteen ja annamme tarjouksen samana päivänä.

Soita Ilpolle tai laita sähköpostia
040 0488176
ilpo@1komma5.fi

1KOMMA5° Suomi

Toimimme Espoosta käsin Uudellamaalla, Kaarinasta käsin Varsinais-Suomessa ja Tampereelta käsin Pirkanmaalla.

Soita

Soita ja annamme tarjouksen
samana päivänä.

Referenssit

1KOMMA5° Suomen työpöydän kautta on kulkenut yli 4 000 projektia ja yhteensä yli 55 000 aurinkopaneelia. Olemme tehneet asennuksia kaikille mahdollisille kattotyypeille.

Mitoitamme aurinkopaneelijärjestelmät aina asiakkaan tarpeen mukaan. Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Salossa, Turussa, Kaarinassa ja Raisiossa on useita referenssikohteita.

Lisää kuvia