Hae tänään töihin ja tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia tulevaisuutta

Tarjolla työtä: Helsinki, Tampere ja Turku – kaksi asiakashankkijan paikkaa per kaupunki.

Haku käynnissä 7.4.2023 asti.

Alempana vielä tarkempi kuvaus työstä. Jos kiinnostuit, täytä vapaamuotoinen hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Mitä on tarjolla?

Tehtävässä toimit tärkeänä osana myyntitiimiimme. Työskentelet yhdessä myyntitiimiin kanssa ja työtehtäviisi sisältyy laaja-alaisesti asiakashankinnan tehtäviä pääsääntöisesti kasvotusten ovelta ovelle kiertäen. Tarjoamme koulutuksen ja työkalut tehtäväsi suorittamiseen kokemuksesi tasosta riippumatta.

Etsimme henkilöitä, jotka pystyvät työskentelemään kanssamme koko kesäkauden 2023 tai tarvittaessa jopa pidempään. Työn kesto on helposti sovittavissa sekä räätälöitävissä.

Palkkaus on 1500 €/kk (pohjapalkka) ja asiakashankinnasta tuleva komissio. Takuupalkka antaa ansioille turvaa ja keskimääräisesti meillä tienaat 1800 – 2800 €/kk tekemällä vähän yli 20 h työviikkoja. Viikonloput meillä ovat aina vapaita.

Parhaimmat asiakashankkijamme ovat päässeet yli 4000€ kuukausituloille. Saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tuo on meillä todellisuutta.

Tämän roolin lisäksi, yrityksessämme on hyvät etenemis- ja kasvumahdollisuudet. 1KOMMA5° Suomessa kohtelemme kaikkia työntekijöitämme tasapuolisesti ja reilusti ja jokaisella työntekijällä on yhtäläiset etenemismahdollisuudet.

Kokemuksesi

Arvostamme periksiantamatonta asennetta, intohimoa itse työtäsi kohtaan sekä kykyä tehdä töitä yhdessä muiden kanssa – tiiminä. 1KOMMA5° Suomessa sinun menestyksesi on meidän menestys.

Aikaisempaa myynti- tai työkokemusta ei ylipäätäänkään tarvitse olla, mutta molemmat ovat plussaa.

Miksi liittyä 1KOMMA5° Suomeen?

1KOMMA5° Suomi (entinen Solar Age Oy) on Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Tampereella toimiva uusiutuvan energian yritys, joka on erikoistunut verkkoon kytkettäviin aurinkovoimaloihin ja edustaa laatua, luotettavuutta ja ympäristöarvoja liiketoiminnassaan.

Meillä on yhteensä yli kymmenen vuoden kokemus aurinkoenergiasta ja sen myynnistä. Yli 4 000 aurinkovoimalan ja 55 000 aurinkopaneelin asentamisen jälkeen jatkoimme liiketoimintamme laajentamista paikallisesti, kunnes lokakuussa 2022 liityimme 1KOMMA5°-perheeseen.

Nyt osana 1KOMMA5°-konsernia voimme laajentaa kapasiteettiamme ja saatavuuttamme tarjotaksemme entistä enemmän innovaatioita, teknologiaa ja laatua yksityis- ja yritysasiakkaillemme.

Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joissa yhdistetään osaamisemme sekä korkealaatuiset tuotteemme ja näin luomme lisäarvoa asiakkaillemme. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset sekä maatilat.

Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisvaltaista palvelua, jossa autamme kaikessa ja asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi.

Kiinnostuitko?

Liity tiimiimme, kun laajennamme liiketoimintaamme ja tuomme johtavan uusiutuvien energiaratkaisujen brändin 1KOMMA5° Suomeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Nissilä, heikki@1komma5.fi, 0401819739.

Hakemus

Haku käynnissä 7.4.2023 asti

Voit halutessasi myös lähettää CV:n ja avoimen hakemuksen sähköpostiin heikki@1komma5.fi