1KOMMA5°: CEO Philipp Schröder esittelee #newsolar- energiavallankumouksen Slushissa 2023

Julkaisija
Tanise Mondejar
Päivitetty
Lukuaika
1 min

Helsinki, Suomi, 29.11.20231KOMMA5°, johtava eurooppalainen aurinkovoimaloiden, lämpöpumppujen ja sähköautojen latauspisteiden tarjoaja, ilmoittaa ylpeänä Philipp Schröderin, yhtiön perustajan ja toimitusjohtajan osallistumisesta puhujana Slush-tapahtumaan 2023 Helsingissä.

Philipp Schröder, visioija CleanTech-johtajana esiintyy Slushin Horizon-lavalla 1. joulukuuta klo. 15 yhdessä Norrsken VC:n yhteistyökumppanin Agate Freimanen kanssa, selvittääkseen #newsolar-energiavallankumouksen muuttuvaa käsitettä. Schröder esittelee 1KOMMA5°:n kehittämiä innovatiivisia strategioita vastaamaan vaihtelevan energiantuotannon ja muuttuvien kulutusmallien haasteisiin.

Slush tunnetaan perustajakeskeisestä lähestymistavastaan ja on johtava tapahtuma riskipääomarahastoille tarjoten korvaamatonta tietoa ja käytännön ohjausta nouseville startupeille. Schröderin läsnäolo korostaa 1KOMMA5°:n tinkimätöntä sitoutumista CleanTechin vallankumoukseen, joka jatkaa Euroopan suurimman CleanTech Series A -rahoituskierroksen vuoden 2022 menestystä.

Tietoa 1KOMMA5° Suomesta

1KOMMA5 Suomi, aiemmin tunnettu nimellä Solar Age Oy, on johtavia aurinkoenergian tarjoajia Suomessa. Yhtiöllä on yli kuuden vuoden kokemus alalta. Yli 5000 aurinkovoimalan ja 60 000 aurinkopaneelin asennuksen kokemuksella Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, 1KOMMA5 Suomi on vakiinnuttanut asemansa luotettavana toimijana Suomen markkinoilla.

1KOMMA5° on vuonna 2021 perustettu cleantech-startup, joka tarjoaa aurinkopaneelien, akkujen, lämpöpumppujen ja latauspalveluiden asennuksen yhden katon alta yksityisille omakotitalojen omistajille ja kaupallisten rakennusten omistajille Saksassa, Skandinaviassa, Espanjassa ja Australiassa.

Tanise Mondejar
PR- ja viestintäpäällikkö

Tanise Mondejar

Tanise@1komma5.fi
MOBILE +358 44 986 4967
Linkedin

Lisää uutisia