AURINKOPANEELIT YRITYKSELLE

Aurinkopaneelit yritykselle – kohti omavaraisempaa energiatulevaisuutta

Aurinkopaneelit eivät ole pelkästään ympäristöystävällinen valinta – ne ovat myös kannattava sijoitus yrityksille. Kuvittele, että voit tuottaa puhdasta ja edullista energiaa yrityksesi katolta, samalla kun suojaat yritystäsi ennakoimattomilta sähkön hintamuutoksilta. Aurinkopaneelien avulla tämä on mahdollista.

1KOMMA5° Suomi toimittaa laadukkaat ja kustannustehokkaat aurinkosähköjärjestelmät korkealaatuisilla aurinkopaneeleilla yritysasiakkaille avaimet käteen -periaatteella. Ota aurinkoenergian voima käyttöösi ja astu kohti kestävämpää tulevaisuutta.

AURINKOPANEELIT YRITYKSELLE AMMATTITAIDOLLA

1KOMMA5° Suomi - älykkäiden aurinkosähköjärjestelmien asiantuntija

Aurinkoenergia tarjoaa monia etuja yrityksille. Ensinnäkin, aurinkopaneelit vähentävät riippuvuutta perinteisistä energialähteistä, kuten sähköverkosta tai fossiilisista polttoaineista. Tämä ei ainoastaan ​​auta pienentämään energiakustannuksia pitkällä aikavälillä, vaan myös suojaa yritystäsi sähkön hintavaihteluilta. Lisäksi aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä ne tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna perinteisiin energianlähteisiin.

Aurinkoenergiaan siirtymistä kannattaa harkita myös yrityksen arvojen näkökulmasta. Yritykset, jotka haluavat korostaa vihreitä arvojaan ja näyttää esimerkkiä ympäristövastuullisuudessa, hyötyvät suuresti aurinkopaneelijärjestelmän hankkimisesta. Tämä vahvistaa yrityksen mainetta ympäristötietoisena toimijana ja on tärkeä strateginen siirto kohti kestävämpää ja taloudellisesti tehokkaampaa tulevaisuutta.

Olipa kyseessä sitten pieni aloitteleva yritys tai suuri konserni, aurinkopaneelien käyttöönotto auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä ja parantamaan yrityksen energiatehokkuutta. Kyse ei ole pelkästään sähkönkulutuksen vähentämisestä – aurinkoenergiaan siirtyminen on sijoitus sekä yrityksen että ympäristön tulevaisuuteen.

1KOMMA5° Suomi tarjoaa laadukkaat aurinkosähköratkaisut kaikenlaisille yrityksille. Riippumatta yrityksesi toimialasta tai koosta, tarjoamme sinulle räätälöidyn ratkaisun, joka täyttää energiantarpeesi ja auttaa sinua säästämään kustannuksissa pitkällä aikavälillä. 

produktbild på svart solcellspanel från 1komma5°
philipp schröder ceo 1komma5°
KANNATTAVA INVESTOINTI

Yrityksen oma aurinkovoimala maksaa itsensä nopeasti takaisin

Aurinkopaneelien hankinta on erityisen kannattavaa yrityksille, sillä mitä suurempi järjestelmä, sitä parempi takaisinmaksuaika ja voivat tehdä hankinnan 0% verotuksella. Tämä tarkoittaa, että aurinkoenergiajärjestelmän takaisinmaksuaika yrityksille on yleensä nopeampi kuin yksityishenkilöille, keskimäärin vain 5-7 vuotta. Tämän ajanjakson jälkeen yritys nauttii pelkästä säästöstä. 

Investoinnin takaisinmaksuajasta tulee sitä lyhyempi, mitä enemmän energiaa yritys kuluttaa ja mitä laajempi aurinkosähköjärjestelmä yrityksen käyttöön asennetaan. Suuremmat järjestelmät tuottavat enemmän energiaa, mikä kiihdyttää sijoituksen takaisinmaksua erityisesti energiankulutukseltaan suurissa yrityksissä. Tyypillisesti yritykset pyrkivät aurinkosähköllä kattamaan 25 - 50 % kokonaissähkönkulutuksestaan. Järjestelmän lopullinen tuotto riippuu yrityksen sähkönkulutuksesta, laitteiston kokoluokasta ja odotetusta tuotosta.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua selvittämään, kuinka paljon yrityksesi voi säästää aurinkovoimalan avulla.

MIKSI HANKKIA AURINKOPANEELIT YRITYKSELLE?

Investoimalla aurinkopaneeleihin yrityksesi voi hyötyä monin tavoin:

1.

Säästöt yrityksen energialaskuissa

Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen sijoitus, jonka taloudellisesti merkittävin hyöty näkyy selvänä säästönä yrityksen energiakustannuksissa. Investoimalla aurinkopaneeleihin, yritykset voivat vähentää huomattavasti kuukausittaisia energialaskujaan, mikä johtaa suoriin säästöihin. Aurinkopaneelijärjestelmän koosta ja yrityksen sähkönkulutuksesta riippuen aurinkopaneelit voivat kattaa suuren osan yrityksen sähköntarpeesta itse tuotetulla aurinkoenergialla. Energiakustannusten merkittävä väheneminen puolestaan lisää yrityksen kannattavuutta pitkällä aikavälillä. 

Yritysten aurinkovoimalat maksavat itsensä takaisin noin kymmenessä vuodessa, jonka jälkeen ne tuottavat puhdasta voittoa. Lisäksi yritysten on mahdollista saada hankkeisiin jopa 15% energiatukea, tehden sijoituksesta entistä kannattavamman.

2.

Turvaat liiketoimintasi sähkön hintavaihteluilta

Aurinkoenergiaan sijoittaminen auttaa sinua suojaamaan liiketoimintaasi sähkön hintavaihteluilta. Vuosien 2011-2021 välillä sähkön hinta on keskimäärin noussut 4%, ja vuonna 2022 hinta on jopa moninkertaistunut. Pörssisähkö on usein kallista etenkin päiväsaikaan, jolloin yrityksen toimitilojen ja julkisten tilojen sähkönkulutus on suurinta. Erityisesti suurta sähkönkulutusta vaativissa kiinteistöissä aurinkoenergialla tuotettu sähkö tarjoaa taloudellista vakautta, sillä sen hinta pysyy ennustettavana ja tasaisena vuosikymmenten ajan. Oman aurinkosähkövoimalan avulla voit varmistaa vakaan hintatason sähköllesi vuosikymmeniksi eteenpäin, ja suunnitella liiketoimintaasi pitkäjänteisesti ilman pelkoa äkillisistä hintapiikeistä.

Aurinkopaneelijärjestelmän koko ja yrityksen sähkönkulutuksen määrä määrittävät, kuinka suuren osan yrityskiinteistön energiantarpeesta aurinkopaneelit voivat kattaa. Yritysmaailmassa, missä sähkönkulutus on yleensä korkeimmillaan päiväsaikaan valaistuksen, ilmanvaihdon ja muiden tarpeiden vuoksi, aurinkoenergia tarjoaa erityisen tehokkaan ratkaisun. Jatkuvan ja melko tasaisen energiantarpeen vuoksi aurinkopaneelit ovat ihanteellisia, sillä ne tuottavat sähköä suoraan omalta katolta sekä kustannustehokkaasti että ympäristöystävällisesti.

3.

Rakennat kestävämpää tulevaisuutta

Aurinkopaneelit mahdollistavat siirtymisen fossiilisista polttoaineista kohti puhtaampaa, uusiutuvaa energiaa, vähentäen täten merkittävästi yrityksesi hiilijalanjälkeä. Ne hyödyntävät aurinkoenergiaa, luonnon puhtainta voimavaraa, joka on täysin päästötön ja ehtymätön. Aurinkoenergian tuottaminen ei tuota ilmansaasteita eikä aiheuta vesistöjen saastumista, toisin kuin monet perinteiset energianlähteet. Tämä tarkoittaa puhtaampaa ilmaa ja terveellisempää ympäristöä paitsi nykyisille myös tuleville sukupolville. Aurinkopaneelien käyttöönotto on siis merkittävä askel kohti ekologisesti kestävämpää ja puhtaampaa maailmaa. 

1KOMMA5° Suomi auttaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleen kohti kestävämpää ja taloudellisesti kannattavampaa energiatulevaisuutta yrityksellesi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja löydä juuri sinun yrityksellesi sopiva aurinkosähköratkaisu.

4.

Edistät yrityksesi mainetta vastuullisena toimijana

Yhä kasvava joukko kuluttajia suosii ja arvostaa niitä yrityksiä, jotka näyttävät aktiivisesti sitoutumistaan kestävään kehitykseen ja ympäristön suojelemiseen. Aurinkoenergiaan siirtyminen on konkreettinen osoitus yrityksen ympäristövastuusta ja vastuullisesta toiminnasta. 

Vähentämällä riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja hyödyntämällä uusiutuvaa aurinkoenergiaa, yritykset osoittavat konkreettisesti sitoutumistaan kestävään kehitykseen. Tämä ei ainoastaan paranna yrityksen imagoa vihreänä toimijana, vaan myös kannustaa muita markkinoiden toimijoita ja sidosryhmiä omaksumaan ympäristöystävällisempiä käytäntöjä.

Aurinkopaneelit ovat täten erinomainen tapa edistää yrityksen vastuullisuustoimia ja lisätä sen vetovoimaisuutta sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden silmissä.

ÄLYKKÄÄT AURINKOPANEELIRATKAISUT YRITYKSILLE

Kysy hintaa!

16.8kWp aurinkovoimala

 • 40 x 420W 1K5 aurinkopaneeli – Uutta TopCon -teknologiaa

 • 20.0 invertteri

 • Suomalainen kiinnitysjärjestelmä

 • Kaapelit & asennustarvikkeet

 • Avaimet käteen -asennus – Motiva Sertifikoidut asentajat

31.2kWp aurinkovoimala

 • 130 x 420W 1K5 aurinkopaneeli – Uutta TopCon -teknologiaa

 • 50.0 – invertteri

 • Suomalainen kiinnitysjärjestelmä

 • Kaapelit & asennustarvikkeet

 • Avaimet käteen -asennus – Motiva Sertifikoidut asentajat

105.0kWp aurinkovoimala

 • 250 x 420W 1K5 aurinkopaneeli – Uutta TopCon -teknologiaa

 • 2 x 50.0 -invertteri

 • Suomalainen kiinnitysjärjestelmä

 • Kaapelit & asennustarvikkeet

 • Avaimet käteen -asennus – Motiva Sertifikoidut asentajat

Aurinkoenergian asiantuntija

Näin helppoa se on – hanki aurinkopaneelit yrityksellesi vaivattomasti

1.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokeneet asiantuntijamme arvioivat yrityskiinteistösi energiankulutuksen ja auttavat sinua löytämään sopivan aurinkopaneelijärjestelmän.

2.

Teemme alustavan suunnitelman

Varmistamme kohteen soveltuvuuden ja teemme alustavan suunnitelman aurinkovoimalan asennuksesta. Arvioimme katon pinta-alan aurinkovoimalalle ilmakuvien perusteella.

3.

Maksuton kartoituskäynti kohteeseen

Tarkastelemme mahdollista maksimimitoitusta ja aurinkopaneelien sopivuutta katolle, ja suunnittelemme mitoituksen yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon sähkönkulutuksen, katon kunnon sekä sähkömittarin ja sulakkeiden riittävyyden valitulle aurinkovoimalalle. Lisäksi kartoitamme kaapelireitin ja mahdolliset asennushaasteet.

4.

Lopullinen tarjous

Käymme aurinkovoimalan kokoa ja aurinkopaneelien asettelua koskevan suunnitelma kanssasi läpi, ja annamme arvion voimalasi sähköntuotantokyvykkyydestä. Saat tarjouksen aurinkopaneelien kokonaishinnasta asennettuna sekä takaisinmaksulaskelman. Lisäksi käymme läpi suunnitelman toteutuksen, mukaan lukien mahdolliset sähkökeskusmuutokset ja asennuksen aikataulun, jotta saat kattavan käsityksen koko projektista. 

5.

Tarjouksen hyväksyntä ja sopimuksen tekeminen

Asiakas tarkastelee ja hyväksyy esitetyn tarjouksen, joka kattaa aurinkovoimalan suunnittelun, asennuksen ja kustannukset. Hyväksynnän jälkeen siirrytään allekirjoittamaan sopimus.

6.

Autamme energiatuen hakemisessa

Tarjoamme tukea ja ohjeistusta Business Finlandin tarjoaman energiatuen hakuprosessissa.

7.

Teemme tarvittavat lisäselvitykset

Teemme aina yksilöllisesti kullekin kohteelle tarpeelliset lisäselvitykset. Tämä kattaa aurinkovoimalan optimikoon suunnittelun, ottaen huomioon asiakkaan toiveet, sekä järjestelmän mitoituksen ja sijoittelun katolla. Lisäksi teemme tarvittavat tuuli- ja painokuormalaskelmat, erityisesti tasakatoille. Työturvallisuuteen liittyen suunnittelemme kaikki tarvittavat lisätoimenpiteet, kuten nostimien käytön. Myös mahdollisen sähkökatkoksen ajoituksen suunnittelu sisältyy palveluihimme.

8.

Järjestelmän toimitus ja asennus

Huolellinen ja ammattitaitoinen suunnittelumme varmistaa myös asennuksen onnistumisen. Kokeneet asiantuntijamme asentavat yrityksellesi aurinkovoimalan, joka tarjoaa sekä erinomaisen sähköturvallisuuden että huippuluokan tekniset ominaisuudet.

9.

Autamme sinut alkuun aurinkopaneelien käytössä ja tuemme ylläpidossa

Kun asennus on saatu päätökseen, tarjoamme teille perusteellisen opastuksen aurinkovoimalanne käyttöön ja toimintaperiaatteisiin. Aurinkopaneelien käyttöikä voi olla yli 30 vuotta, ja olemme tukenanne läpi koko tämän ajanjakson.

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 0407783899

1KOMMA5° komplett produktutbud
AURINKOSÄHKÖRATKAISUT KAIKENKOKOISILLE YRITYKSILLE

Minkälaisille yrityksille aurinkopaneelit sopivat?

Aurinkopaneelit sopivat monenlaisille yrityksille, alasta ja koosta riippumatta. Ne ovat erinomainen valinta niin pienille kuin suurille yrityksille, jotka haluavat pienentää energiakulujaan, lisätä itsenäistä energiantuotantoaan ja pienentää hiilijalanjälkeään.

Aurinkopaneelit tuottavat tehokkaasti sähköä juuri silloin, kun tarve on suurin, kattaen valaistuksen, ilmanvaihdon ja jäähdytyksen kaltaisia jatkuvia energiatarpeita. Erityisesti yritykset, joiden toiminta vaatii paljon energiaa päiväsaikaan, kuten teollisuuslaitokset, kauppakeskukset ja toimistorakennukset, hyötyvät merkittävästi aurinkopaneeleista. Myös maatalousalan yritykset, joilla on käytössään suuria avoimia tiloja, voivat hyötyä aurinkoenergiaan siirtymisestä merkittävästi.

Aurinkopaneelien asennus edellyttää riittävästi tilaa yrityksen rakennuksen katolla tai sen läheisyydessä sijaitsevalla alueella. Rakennuksen rakenteelliset ominaisuudet, kuten katon muoto, kulma ja materiaali, ovat keskeisiä tekijöitä asennusprosessissa. Asiantuntijamme huolehtii, että paneelit sijoitetaan ottaen huomioon parhaan mahdollisen auringonvalon saannin sekä katon ja rakennuksen erityispiirteet.

Olitpa sitten pieni tai suuri yritys, meiltä saat räätälöidyn aurinkoenergiaratkaisun, joka vastaa energiantarpeitasi ja auttaa sinua säästämään kustannuksissa pitkällä aikavälillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää älykkäistä energiaratkaisuistamme.

produktbild på svart solcellspanel från 1komma5°
philipp schröder ceo 1komma5°
AURINKOPANEELIEN ASENNUS

Aurinkopaneelien mitoitus ja asennus yrityksen käyttöön

Aurinkosähkövoimalan toimintavarmuus ja tehokkuus perustuvat huolelliseen suunnitteluun ja oikein mitoitettuihin komponentteihin. Aurinkopaneelit, asennustelineet, kaapelit ja invertteri muodostavat voimalan ytimen. Oikein mitoitetut aurinkopaneelit sijoitetaan kiinteistön katolle varmistaen optimaalisen energiantuoton. On tärkeää mitoittaa järjestelmä oikein, jotta investointi olisi mahdollisimman kannattava. Usein aurinkopaneelit asennetaan kiinteistön katolle telineisiin, josta sähkö johdetaan invertterin kautta kiinteistöön.

Suuremmissa kiinteistöissä, joissa on useita eri sähkömittauspisteitä, voidaan harkita takamittarointia. Tämä mahdollistaa koko kiinteistön sähkönkulutuksen yhdistämisen yhteen mittarointipisteeseen, mikä puolestaan mahdollistaa suuremman aurinkosähköjärjestelmän mitoittamisen. Sisäinen mittarointi varmistaa, että aurinkosähkövoimalan tuottama energia hyödynnetään tehokkaasti kiinteistössä.

1KOMMA5° Suomi tarjoaa yrityksille räätälöityjä, kannattavasti mitoitettuja aurinkopaneeliratkaisuja. Me varmistamme, että sijoituksesi aurinkoenergiaan on paitsi taloudellisesti myös ekologisesti järkevä. 

AURINKOPANEELIT KAIKENTYYPPISIIN KOHTEISIIN

Mihin aurinkopaneelit voidaan asentaa?

Aurinkosähköjärjestelmän asennus onnistuu monenlaisiin yrityskiinteistöihin. Katolle asennettaessa asennukseen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa katon kantavuus, kallistuskulma ja kattomateriaali. Aurinkopaneeleita voidaan asentaa niin tasakatoille, kallistetuille katoille kuin seinäpintoihinkin. Tasakatoilla suositaan usein painollisia kelluvia asennusjärjestelmiä, jotka eivät vaadi rakenteellisia muutoksia. Kallistetuilla katoilla paneelit asennetaan huolella katon muotoa ja lumiesteitä kunnioittaen. 

Seinäasennus on myös mahdollista, erityisesti silloin, kun kattopinta-alaa on rajallisesti tai se ei ole optimaalisessa suunnassa. Lisäksi aurinkopaneeleita voidaan asentaa maahan, mikäli kiinteistöllä on riittävästi avointa maata. Tällöin paneelit voidaan suunnata ihanteellisesti ja ne ovat helposti huollettavissa. Eri asennusvaihtoehdot mahdollistavat aurinkosähköjärjestelmän hyödyntämisen laajasti erilaisissa kiinteistöissä ja ympäristöissä.

produktbild på svart solcellspanel från 1komma5°
produktbild på svart solcellspanel från 1komma5°
AURINKOPANEELIT YRITYKSELLE VAHVALLA AMMATTITAIDOLLA

Aurinkopaneelit yrityksille 1KOMMA5° Suomelta

1KOMMA5° Suomelle on kertynyt kokemusta erikokoisista aurinkovoimaloista jo runsaasti. Teemme suunnitelmat aina asiakkaan kanssa räätälöidysti paikan päällä.

Tarjoamme korkealaatuisia ja kestäviä aurinkosähköjärjestelmiä kaiken kokoisille yrityksille. Laadukkaat aurinkopaneelimme, jotka ovat peräisin Saksasta, vievät itsenäisen sähköntuotannon uudelle tasolle ja vähentävät yrityskiinteistöjen hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat aurinkopaneelien asennuksesta nopeasti ja ammattitaitoisesti. Teemme yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme, että aurinkopaneelit asennetaan parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon yrityksesi tarpeet ja sijainti. Toimitamme aurinkopaneelit myös taloyhtiöille ja maatiloille.

Olitpa sitten pieni tai suuri yritys, meiltä saat räätälöidyn aurinkoenergiaratkaisun, joka vastaa energiantarpeitasi ja auttaa sinua säästämään kustannuksissa pitkällä aikavälillä. Tulemme asennuskohteeseen kartoituskäynnille ja laskemme tarkan tarjouksen aurinkovoimalasta.

Laadukas asennus

Miksi valita 1KOMMA5° Suomi asentajaksi?

1.
Yli 1 000 aurinkovoimalan asennuskokemus eri kokoisiin yrityskiinteistöihin
2.
Laaja kokemus eri kattotyypeistä ja asennustavoista
3.
Tarjoamme turvalliset asennukset, huomioiden tuulikuormat ja painokartat
4.
Toteutamme sähkösuunnittelun ammattitaidolla myös suuriin kohteisiin
5.
Panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen
5.
Tarjoamme erittäin kilpailukykyiset hinnat
Muut tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen