Tietosuojaseloste

Yksityisyytesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi, joita meille luovutat. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten käsittelemme, säilytämme ja suojaamme henkilötietojasi – sekä asiakkaanamme että työnhakijana. Lisäksi selvennämme sinulle kuuluvia oikeuksia ja niiden käyttöä. Kehotamme tutustumaan huolellisesti tietosuojakäytäntöihimme, jotta voit tuntea olosi turvatuksi tietojesi käsittelyn suhteen.

Vastuu henkilötietojen käsittelystä

1KOMMA5 Suomi - Solar Age Oy, Y-tunnus 2778665-6, on henkilötietojen käsittelystä vastaava taho.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat käyttää jotakin oikeuksistasi, voit ottaa meihin yhteyttä:Sähköposti: info@1komma5.fi

Osoite: Kivitokeenkatu 1

Toimipaikka: 20780, Kaarina, Suomi

Puhelinnumero: 040-7783899

Miten saamme pääsyn henkilötietoihin?

Tietoihin, jotka toimitat meille itse tai jotka keräämme sinusta asiakassuhteen, yhteydenoton tai työnhakuprosessin aikana, voivat sisältyä myös kolmansien osapuolten henkilötiedot. Keräämämme kolmansien osapuolten tiedot käsittävät:

  • Osoitetietoja julkisista rekistereistä, jotta voimme varmistaa sinua koskevien osoitetietojen oikeellisuuden.

Luottokelpoisuustietoja luottoluokituslaitoksilta, pankeilta ja tiedusteluyrityksiltä.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Me saatamme käsitellä seuraavia henkilötietokategorioita:

  • Yhteystiedot: Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

  • Henkilöllisyystiedot: Henkilötunnus, Y-tunnus.

  • Taloudelliset tiedot: Pankkitilinumerot ja muut pankkiasioihin liittyvät tiedot.

Työhön liittyvät tiedot: Työsuhteeseen liittyvät tiedot, työhakemukset, ansioluettelot, motivaatiokirjeet.

Miten käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi ensisijaisesti täyttääksemme velvoitteemme sinua kohtaan. Pyrimme aina toimimaan niin, ettemme käsittele enempää henkilötietoja kuin mitä tietyn tarkoituksen kannalta on välttämätöntä. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että käytämme ensisijaisesti sellaisia tietoja, jotka aiheuttavat vähiten puuttumista yksityisyyteesi.

Alla on tietoa henkilötietojen käsittelystä.

Tarjouksia, palveluita, tuotteita tai muita koskevia sopimuksia

Käsittelemme henkilötietojasi monista syistä, pääasiassa täyttääksemme kanssasi solmimamme sopimukset ja tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi palveluja tai tuotteita. Henkilötietojesi käsittely kattaa muun muassa hallinnolliset toimet, palveluiden ja tuotteiden laskutuksen, luottotietojen tarkistuksen, valitusten ja reklamaatioiden käsittelyn, avun tarjoamisen tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvissä kysymyksissä, yhteydenpidon asiakaspalveluumme sekä tarvittaessa oikeuksiemme suojelemisen ja sopimuksellisten velvoitteidemme täyttämisen.

Käsittelyn yhteydessä keräämämme henkilötiedot sisältävät yhteystietoja, henkilöllisyysasiakirjoihin liittyviä tietoja sekä taloudellisia tietoja. Tavoitteenamme on aina kohdella henkilötietojasi luottamuksellisesti ja suojata yksityisyytesi, samalla kun varmistamme palveluidemme ja tuotteidemme laadukkaan toimituksen.

Kirjanpito

Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten kirjanpitolain edellyttämiä tilinpitoaineiston säilytysmääräyksiä. Tämän käsittelyn piiriin kuuluvat yhteystietosi, henkilöllisyysasiakirjojesi tiedot sekä taloudelliset tietosi. Näin varmistamme, että toimintamme on lainmukaista ja dokumentointi asianmukaisesti järjestetty.

Markkinointi

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle räätälöityä markkinointia, kuten tuote- ja palvelutarjouksia, uutiskirjeitä kiinnostuksen kohteidesi mukaan sekä yrityksemme ajankohtaisia uutisia. Tämän lisäksi voimme lähettää sinulle kutsuja alueellisiisi tapahtumiin, joista saatat olla kiinnostunut, sekä toteuttaa palautekyselyitä ja selvittää asiakastyytyväisyyttä. Henkilötietojesi käsittelyssä keskitymme erityisesti yhteystietoihisi, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla ja tarjota sinulle merkityksellistä sisältöä.

Ennen työllistymistä

Kun haet avoimia työpaikkoja tai ilmaiset kiinnostuksesi työskennellä meillä, käsittelemme henkilötietojasi hakemuksesi arvioimiseksi ja rekrytointiprosessin läpiviemiseksi. Tämän prosessin aikana käsittelemme erityisesti yhteystietojasi ja henkilöllisyysasiakirjoihisi liittyviä tietoja, jotta voimme tehdä perusteltuja päätöksiä rekrytoinneissamme. Tämä mahdollistaa meidän arvioida hakijoiden soveltuvuutta avoinna oleviin tehtäviin ja varmistaa sujuvan rekrytointiprosessin.

Mikä oikeusperusta meillä on henkilötietojen käsittelylle?

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle sovitut palvelut ja tuotteet sekä täyttääksemme lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten kirjanpito- ja verolainsäädännön vaatimukset. Tällöin henkilötietojen käsittelyn perustana on oikeudellinen velvoite.

Markkinointitoimenpiteissä ja ennen työsuhteen alkua käytämme oikeusperusteena oikeutettua etuamme. Tämä tarkoittaa, että olemme arvioineet etujemme tarjoavan sinulle hyötyä ja olevan tärkeämpiä kuin mahdollinen yksityisyyden loukkaus. Teemme tämän arvioinnin huolellisesti, ottaen huomioon henkilötietojesi käsittelyn mahdolliset hyödyt sinulle.

Kun kyse on työnhakuun liittyvistä henkilötiedoista, jotka eivät liity meneillään olevaan tai päättyneeseen rekrytointiprosessiin, säilytämme tietojasi mahdollisia tulevaisuuden rekrytointitarpeita varten, mikä auttaa meitä vastaamaan nopeasti avautuviin tehtäviin.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin asiakassuhteesi meihin jatkuu. Jotkut henkilötiedot on tarpeen säilyttää pidemmän ajan lakisääteisten velvoitteiden, kuten kirjanpito- ja verolainsäädännön vaatimusten, vuoksi. Kun käsittelyn perusteena olevat tarkoitukset on toteutettu ja lainmukainen säilytysaika umpeutunut, poistamme henkilötietosi turvallisesti tai anonymisoimme ne, jolloin tietoja ei voi enää yhdistää sinuun henkilökohtaisesti.