Akustot aurinkopaneeleille

Akustot tuovat lisäsäästöjä vuosikymmeniksi

Aurinkovoimalasi tuottaa sähköä auringon noustessa.

Investoimalla sähkön varastointijärjestelmään akusto on kytkettynä aurinkopaneeleihin ja tuottamasi aurinkosähkön omakäyttö lisääntyy. Varaat akut täyteen päivällä, jonka voit käyttää auringon laskiessa. Talvella voit hyötyä akun ladatessa yöllä halpaa pörssisähköä ja käyttää sitä päivällä.

Aurinkopaneelit
Invertterit
Autolatausasemat
ilmalämpöpumput
Akusto aurikopaneeleille
Aurinkopaneelit ja akut

Miten aurinkopaneeleiden akku kannattaa?

Kun sinulla on aurinkopaneelit ja akusto, voit varastoida aurinkosähköä, jonka aurinkovoimalasi tuottaa. Voit käyttää varastoitua energiaa, kun aurinko laskee illalla. Tämä helpottaa sähköntuotantosi synkronoimista sähkön tarpeesi kanssa ja lisää omaa aurinkoenergian käyttöäsi.

Aurinkopaneeleiden ja akuston avulla voit varustaakotisi sähköllä aikoina, jolloin aurinkosähkön tuotanto on alhaista. Talvella voit ladata yöllä halvempaa sähköä ja käyttää sen päivällä. Maksimoi akustolla oman aurinkoenergiasi käyttö ja minimoi riippuvuutesi sähkön hinnan vaihtelulta.

Enphase villabatteri med Heartbeat energistyrsystem
kaikki yhdeltä toimittajalta

Mitä akkuratkaisu sisältää?

Tavallinen aurinkopaneeli akusto omakotitaloa varten voi varastoida 5 - 20 kWh. Tämä riittää keskimääräiselle taloudelle kattamaan energiankulutuksensa yöllä - ja sinun ei tarvitse ostaa kalliimpaa sähköä niinä tunteina, kun aurinko ei paista.

Omakotitalon akku kytketään aurinkopaneelijärjestelmäsi invertteriin, energiamittariin ja sähkökaappiin. Invertteri ja energiamittari tarvitaan asennukseen ja ne sisältyvät aina pakettiimme. Saat meiltä avaimet käteen -asennuksen, käyttöopastuksen ja tuen.

solcellsbatteri i villa
Kannattava investointi

Kuinka paljon akusto maksaa?

Aurinkopaneelijärjestelmän hinta akustolla riippuu siitä, mikä akku sopii mitoitukseesi ja kuinka monta akkumoduulia päätät asentaa. Akustojen hinnat vaihtelevat reilusti alle ja vähän yli 10 000 euron.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan oikean koon, mikä on järkevää kotitaloudellesi. On erityisen edullista investoida akkuun yhdessä aurinkopaneeleiden kanssa.

Akustolla voit varastoida keräämäsi aurinkoenergian ja käyttää sitä myöhemmin, kun sähkön tuntihinta on korkea, mikä pienentää sähkölaskuasi.

Akuston edut

Kolme suurinta syytä hankkia akusto

Aivan kuten aurinkopaneeleiden asennuksessa, myös akustot edistävät talosi energialuokitusta. 

1.
Saat turvaa sähkön hinnan vaihteluilta

Aurinkosähkön oma tuotanto on halvimpia tapoja tuottaa sähköä. Kun olet investoinut aurinkovoimalaan, sitä nopeammin se maksaa itsensä takaisin, mitä korkeamalle sähkön hinta kasvaa.

2.
Saat tuottamasi aurinkosähkön omaan käyttöön

Mitä paremmin saat oman tuottamasi aurinkosähkön käyttöösi, sitä paremmat säästöt ovat. Akustolla saat varastoitua aurinkosähköä ja käytettyä sitä yöllä.

3.
Lataa halvalla! Käytä, kun hinta on korkeampi

Talvellakin saat hyötyä akustosta. Voit ladata akun yöllä halvalla sähköllä ja kun päivällä hinta on korkealla, käytä akusta halvempaa sähköä. Sama pätee ympäri vuoden ja kesällä suurimmat säästöt saadaan aurinkosähköllä.

USEIN KYSYTTYÄ AKUSTOSTA

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Lisää kysymyksiä? Me vastaamme!

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 0407783899

kuvassa uusiutuvan energian talo, sähköverkko ja sähköauto
Muut tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen