1KOMMA5° Suomen laadukkaat aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Harkitsetko aurinkopaneeleihin sijoittamista? 1KOMMA5° Suomi toimittaa laadukkaat ja kustannustehokkaat aurinkosähköratkaisut omakotitaloille, taloyhtiöille sekä yrityksille ja maatiloille avaimet käteen -periaatteella. 

Lue lisää aurinkopaneelien toiminnasta ja varaa ilmainen arviointikäynti, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun.

Aurinkopaneelit
Akustot
Autolatausasemat
Ilmalämpöpumput
Saat tarjouksen kartoituskäynnillä

Varaa ilmainen kartoitus

Täytä tietosi ja saat tarkan hinnan juuri sinun kotisi tarpeisiin. Asiantuntijamme saa parhaiten suunniteltua kohteen paikan päällä. Voit myös soittaa suoraan meille numeroon 040 7783899.

Yriyksen katto joka on täynnä aurinkopaneeleja
Tehokkaat aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit yksityis- ja yritysasiakkaille

Aurinkopaneelien hankkiminen on taloudellisesti kannattava päätös pitkällä tähtäimellä, ja 1KOMMA5° Suomi auttaa tekemään tästä investoinnista vieläkin tuottavamman. Me keskitymme pitämään asennuksen ja ylläpidon kustannukset alhaisina, mikä merkitsee, että voit säästää merkittävästi pitkällä aikavälillä verrattuna käyttämäsi sähkön kustannuksiin.

1KOMMA5° Suomi tarjoaa vain laadukkaita tuotteita. Inverttereistä tarjoamme asiakkaillemme Soliksen, Sungrown ja Froniuksen huipputuotteita. Aurinkopaneeleista tarjoamme omaa tuotantoa 1KOMMA5 aurinkopaneeleita.

Hanki turvalliset ja tehokkaat aurinkoenergiaratkaisut omakotitaloon, taloyhtiöön, yritykselle tai maatilalle. Nauti vaivattomista verkkoon kytketyistä aurinkopaneelijärjestelmistä 1KOMMA5° Suomen asiantuntemuksen ja teknologian avulla.

täysin musta aurinkopaneeli
Aurinkopaneelien toimintaperiaate

Miten aurinkopaneelit käytännössä toimivat?

Aurinkopaneelien toimintaperiaate on sekä yksinkertainen että mullistava. Paneelit koostuvat tyypillisesti piistä valmistetuista aurinkokennoista, jotka hyödyntävät valosähköistä ilmiötä auringon säteilyenergian muuttamiseksi sähköenergiaksi. Valtaosa markkinoilla olevista aurinkokennoista valmistetaan yksi- tai monikiteisestä piistä, joka on käytössä vakiintunutta ja erittäin luotettavaa teknologiaa. Kun valo osuu piihin, se synnyttää sähkövirtaa.

Solujen ei tarvitse saada suoraa auringonvaloa toimiakseen, ja ne voivat tuottaa energiaa jopa pilvisinä päivinä ja talvella. Vaikka Suomi on tunnettu pitkistä talvistaan, voit hyödyntää aurinkoenergiaa myös talvella ja näin ollen säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Kuitenkin mitä voimakkaampi auringonpaiste on, sitä enemmän sähköä tuotetaan.

Itse paneelien lisäksi aurinkopaneelijärjestelmä sisältää useita komponentteja. Järjestelmät koostuvat useista paneeleista, ja yksi paneeli tuottaa noin 355W energiaa voimakkaassa auringonvalossa. Tyypilliset aurinkopaneelipaketit sisältävät noin 16 aurinkopaneelia ja tuottavat tasavirtaa (DC). Koska kiinteistön sähkölaitteet käyttävät vaihtovirtaa (AC), järjestelmään asennetaan invertteri muuntamaan DC-sähkö AC-sähköksi. Järjestelmään kuuluvat myös kiinnikkeet, turvakytkimet sekä kaapeloinnit.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti! 

Kolme vaihetta

Miten valitsen itselleni aurinkopaneelipaketin?

1.

Selvitä sähkönkulutuksesi

Asiantuntijamme suosittelee sinulle oikean kokoista aurinkovoimalaa vuosikulutuksesi perusteella.

2.

Valitse paneelipaketti

Aurinkopaneeleilla voit säästää 25 -50% kulutuksestasi. Säästöä kertyy eniten kesällä.

3.

Pyydä tarjous

Aurinkovoimala alkaa tuottamaan sähköä samana päivänä heti asennuksen jälkeen.

Asentajat liikuttavat talvella aurinkopaneelia ulkona
kestävät aurinkopaneelit suomen olosuhteisiin

Aurinkopaneelien tuotto Suomen olosuhteissa

Suomessa aurinkopaneelit tuottavat tehokkaasti sähköä maaliskuusta aina syyskuun loppuun asti, ja jopa vuoden pimeimpinä kuukausina niiden tuotanto ei lopu kokonaan. Aurinkopaneelit eivät ole riippuvaisia suorasta auringonpaisteesta vaan ne tarvitsevat vain valoa toimiakseen. Vaikka talviaikaan päivät ovat lyhyitä ja auringonvaloa on vain vähän, aurinkopaneelit jatkavat silti sähkön tuottamista ja auttavat pitämään sähkölaskusi maltillisena myös talvella. 

Suomessa vallitseva viileä ilmasto on itse asiassa jopa etu aurinkopaneelien käytössä, sillä matalat lämpötilat parantavat aurinkokennojen toimintatehokkuutta. Mitä kylmempi sää, sitä paremmin paneelit toimivat. Myöskään lumi ei ole esteenä aurinkosähkön tuottamiselle, sillä lumipeite heijastaa auringonvaloa, mikä lisää aurinkosähkön tuotantoa. 

Laadukkaat aurinkopaneelimme on suunniteltu kestämään pohjoismaisia olosuhteita, ja ne soveltuvat erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääoloihin. Ne kestävät hyvin suuria lumikuormia ja on testattu kestäväksi myös voimakkaassa tuulessa ja kovissa myrskyissä. 1KOMMA5° Suomi tarjoaa vain korkealaatuisia, Suomen olosuhteisiin erityisesti suunniteltuja aurinkopaneeleita.

Asentaja kapuaa tikkaita katolle
sähkötöiden ammattilainen

Aurinkopaneelien asennus ja mitoitus

Aurinkopaneelien asennus on tarkkaa työtä ja vaatii erikoisosaamista sekä huolellista suunnittelua. Me olemme tukenasi koko prosessin ajan ja varmistamme, että saat kiinteistöösi toimivan ja tuottavan aurinkovoimalan. 

Aurinkopaneelijärjestelmä mitoitetaan kiinteistön kulutuksen mukaan ja yleisesti järjestelmän koko on noin 25-50% vuosikulutuksesta. Nykyään myös aurinkoenergian myynti sähköverkkoon on kannattavaa ja siitä korvataan pörssisähkön hinta. Tämä tarkoittaa, että myös suuret yli 50% mitoitukset ovat nykyään järkevä valinta.

Tarjoamme maksuttoman arviokäynnin, jossa mitoitamme aurinkopaneelipaketin sinun tarpeidesi mukaan. Näin voimme auttaa sinua valitsemaan aurinkopaneelijärjestelmän, joka sopii juuri sinun katollesi. 

Kaksi varastomiestä liikuttavat aurinkopaneelia
Aurinkopaneelien hinta

Paljonko aurinkopaneelit maksaa?

Aurinkopaneelien hintaan vaikuttavat pääasiallisesti asennuskustannukset ja kattomateriaali. Kuinka monimutkaista aurinkopaneelien yhdistäminen sähköjärjestelmääsi on? Kuinka suuri on se katon osa, jonka haluat peittää aurinkopaneeleilla? Joissakin tapauksissa myös erilaiset kattomateriaalit voivat edellyttää erikoiskiinnikkeitä aurinkopaneeleille, mikä saattaa lisätä asennuksen kokonaiskustannuksia. 

Antaaksemme sinulle tarkan hinta-arvion suoritamme aina perusteellisen kattotarkastuksen ja arvioimme kaikki aurinkopaneelien asentamisen kannalta merkitykselliset seikat. Arviokäynnin jälkeen saat hintatarjouksen, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi.  

Varaa ilmainen arviokäynti ja saa tarjous aurinkopaneeleista asennettuna. 

Aurinkopaneeli lähikuvassa
laadukkaat tuotteet

Kestävät ja tehokkaat aurinkopaneelit

1KOMMA5° Suomi panostaa jatkuvasti palvelun ja laadun parantamiseen. Teemme kovasti töitä voidaksemme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaita, kestävimpiä ja innovatiivisimpia tuotteita. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun eri kohteisiin ja palvella heitä mahdollisimman hyvin.

1KOMMA5° Suomi toimittaa laadukkaita aurinkopaneeleja talo- ja kiinteistönomistajille ympäri Suomea. Tyylikkään mustan muotoilun omaavat tehokkaat aurinkopaneelimme on suunniteltu Saksassa ja niillä on 25 vuoden saksalainen tuotetakuu.

Meillä on yhteensä yli kymmenen vuoden kokemus aurinkoenergiasta ja sen myynnistä. Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisvaltaista palvelua, jossa autamme kaikessa ja asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi.

1KOMMA5° aurinkopaneelien vahvuudet

  • Tyylikäs, täysin musta aurinkopaneeli

  • 25 vuoden saksalainen tuotetakuu

  • 30 vuoden saksalainen tehotuottotakuu

  • Korkea 420W teho

  • Korkea hyötysuhde

  • Raaka-aineet Euroopasta

  • Kestävä ja eettinen toimitusketju

  • Ammattitaidolla ja tarkkuudella suoritetut asennukset

1KOMMA5° ja WACKER ovat yhteistyössä tuottaneet ekologisemman aurinkopaneelin. WACKER tuottaa kaikki aurinkopaneelin raaka-aineet Euroopassa ja aurinkopaneeli on tehty uusimmalla TopCon-teknologialla.

korkea asiakastyytyväisyys

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailta

1.

Yli 5 000 asennettua aurinkovoimalaa

2.

Noin 60 000 asennettua aurinkopaneelia

3.

Hyvät talousluvut ja korkea luottoluokitus

säästä sähkölaskussa

5 syytä hankkia aurinkopaneelit

Aurinkoenergian asiantuntija

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Jäikö vielä kysyttävävää? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!

Tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen