Lataa turvallisesti

Sähköauton latausasemat

1KOMMA5° Suomen Wallbox sähköauton latausasema on nopea, luotettava ja tulevaisuudenkestävä - suunniteltu lataamaan sähköautosi päivällä tai yöllä. Se on ihanteellinen kodin omistajille, jotka haluavat ladata helposti, mukavasti ja turvallisesti kotona. Asenna latausasema aurinkopaneelijärjestelmän asennuksesi kanssa.

Wallbox autolaturi

Lataa sähköautosi kätevästi

1KOMMA5° Suomi on valinnut yhden markkinoiden tehokkaimmista sähköautojen latausasemista.

Wallbox on älykäs ja modernisti suunniteltu laturi, joka tarjoaa ohjaus mahdollisuuksia, korkean turvallisuuden kotilatauksissa sekä jatkuvan yhteydenpidon applikaation kautta. On useita tärkeitä eroja älykkään latausasemamme ja perinteisen mallin välillä. Kun olet perehtynyt näihin eroihin, sinun on vaikea perustella, miksi et sijoittaisi pitkäikäiseen teknologiaan, jolla on suuret kehitysmahdollisuudet. Wallbox on yhteensopiva 1KOMMA5° Suomen muiden tuotteiden kanssa.

Haluatko asentaa latausaseman aurinkosähköjärjestelmäsi asennuksen yhteydessä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

sähköauto latauksessa applikaatio näyttää lataustehon
Wallbox sähköauton latausasema tuotekuva
joustava ja käytännöllinen latausasema

Mikä on autonlatausasema?

1KOMMA5° Suomi on valinnut yhden markkinoiden luotettavimmista sähköautojen latausasemista.

Latausasema on kätevä ja käytännöllinen latauspiste, joka tarjoaa sähköautoille tarvittavan vaihtovirran. Latausasemat ovat lisääntyneet samaa tahtia kuin sähköautojen kysyntä ja oma latauspiste tuo käyttömukavuutta sähköauton lataamiseen.

Nykyään latausasemat löytyvät usein yksityisistä kodeista tai kerrostaloista sekä yrityksistä. Näiden paikkojen varustaminen latausasemilla mahdollistaa sujuvan latausinfrastruktuurin sähköautoille, mikä puolestaan edistää niiden käyttöä ja lisää mukavuutta sähköautojen omistajille.

luotettava laturi

1KOMMA5° Suomi ja Wallbox autolatausasema

Olemme asentaneet Wallbox latausasemaa vuosia ja asiakkaiden kyttökokemukset ovat olleet todella positiivisia jokainen vuosi.

Wallbox on valmistettu Euroopassa ja on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteet. Tämä varmistaa, että lataat autosi aina halutessasi. Latausasema on varmennettu vesi- ja pölysuojausluokilla IP54 ja iskunkestoluokalla IK10, mikä takaa turvallisen käytön ja kestävyyden.

1KOMMA5° Suomen asennukseen sisältyy 5 metrin kiinteä liitäntäjohto, jossa on tyyppi 2 -liitin sekä ulkoinen turvakytkin. Laturi on saatavilla myös 7 metrin kaapelilla. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää.

Sähköauton latausasema
Autonlatausaseman hyödyt

4 syytä hankkia autolatausasema

1.

Älykkyyttä lataukseen

Ohjaa auto lataamaan yöllä, kun sähkö on halvempaa. Tai kun olet kotona säädä latausteho pienelle päiväsaikaan ja lataa auto aurinkopaneeleilla. Säädöillä saat säästöä.

2.

Lataa kotona

Kotiin olet itse tehnyt sähkösopimuksen ja tiedät, mitä sähköstäsi maksat. On halvempaa ladata autoa kotona kuin autonlatausasemilla esimerkiksi parkkihalleissa.

3.

Lataa turvallisesti

Markkinoilla myydään eri adaptereita ja tapoja ladata voimapistorasioista, jotka saattavat olla vaarallisia. Sähköautojen latauksissa on suuret virrat, oikein kytketyt latausasemat ovat turvallisia.

4.
Tuki ja takuu

Jos ostat pelkän laturin ja asennuksen erikseen muualta, takuut tulevat kahdelta eri toimijalta. Kun ostat latausaseman ja asennuksen yhdessä, saat takuun ja tuen tuotteelle sekä asennuksellesi samalta toimittajalta. Me annamme autonlatausasemalle ja asennukselle 5 vuoden takuun.

USEIN KYSYTTYÄ AUTOLATAUSASEMASTA

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Lisää kysymyksiä? Me autamme!

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 040 778 3899.

kuvassa uusiutuvan energian talo, sähköverkko ja sähköauto
Muut tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen