1KOMMA5° Suomelle myönnettiin EUPD Researchin vuoden asentaja -palkinto

Palkinnon tavoitteena on nostaa esiin merkittävimpiä asentajia ja aurinkoenergia-alan kehitystä edistäviä toimijoita niin kansallisella kuin Euroopan tasolla.
Julkaisija
Tanise Mondejar
Päivitetty
Lukuaika
2 min

Helsinki, 20.6.2023 - 1KOMMA5° Suomi on saanut arvostetun "Vuoden Asentaja" -sertifikaatin. EUPD Researchin myöntämä Vuoden Asentaja -palkinto on merkittävä tunnustus aurinkovoimaloiden korkealaatuisesta asentamisesta sekä osoitus pitkäjänteisestä työstä ja sitoutumisesta aurinkoenergia-alan asennusten laadun parantamiseen.

Viimeisten 22 -vuoden aikana EUPD Research on työskennellyt tuhansien asentajien kanssa eri puolella Eurooppaa ymmärtääkseen heidän vaatimuksiaan ja käytäntöjään asennusten laadusta. EUPD Research tuottaa keräämästään tiedosta raportteja ja osallistuu vahvasti keskusteluun aurinkoenergia-alan laadun parantamiseen Euroopassa.

Palkinnon tavoitteena on nostaa esiin merkittävimpiä asentajia ja aurinkoenergia-alan kehitystä edistäviä toimijoita niin kansallisella kuin Euroopan tasolla. Perusteluja palkinnon saantiin on useita, mukaan lukien asennettujen aurinkovoimaloiden määrä eri segmenteissä; asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä maantieteellinen kattavuus, asennuksien toteutus, yrityksen yleinen kasvuvauhti ja asennusten laatu sekä asiakastyytyväisyys.

1KOMMA5° Suomi on tällä hetkellä ainoa toimija Suomessa, kenelle on myönnetty tämä tunnustus. Yritys lanseerasi kesäkuussa suomen markkinoille 1KOMMA5° Premium aurinkopaneelinsa. Tavoitteena on asentaa tänä vuonna noin 2 000 aurinkovoimalaa, joka tarkoittaa noin 13 miljoonan euron liikevaihtoa. Tämä tarkoittaa yli 35%:n kasvua viime vuodesta.

Tietoa 1KOMMA5° Suomesta

1KOMMA5 Suomi, aiemmin tunnettu nimellä Solar Age Oy, on johtavia aurinkoenergian tarjoajia Suomessa. Yhtiöllä on yli kuuden vuoden kokemus alalta. Yli 5000 aurinkovoimalan ja 60 000 aurinkopaneelin asennuksen kokemuksella Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, 1KOMMA5 Suomi on vakiinnuttanut asemansa luotettavana toimijana Suomen markkinoilla.

1KOMMA5° on vuonna 2021 perustettu cleantech-startup, joka tarjoaa aurinkopaneelien, akkujen, lämpöpumppujen ja latauspalveluiden asennuksen yhden katon alta yksityisille omakotitalojen omistajille ja kaupallisten rakennusten omistajille Saksassa, Skandinaviassa, Espanjassa ja Australiassa.

Tanise Mondejar
PR- ja viestintäpäällikkö

Tanise Mondejar

Tanise@1komma5.fi
MOBILE +358 44 986 4967
Linkedin

Lisää uutisia