1KOMMA5° Suomi hakee 50 kesätyöntekijää

Julkaisija
Tanise Mondejar
Päivitetty
Lukuaika
1 min
  • 50 kesätyöpaikkaa ovat avoinna tammikuusta alkaen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita aurinkoenergiasta ja myynnistä.

  • Innovatiiviset rekrytointistrategiat: Yritys käynnistää Kesäakatemian, joka tarjoaa kattavan myyntikoulutuksen ja mahdollisuuksia käytännön soveltamiseen. Tavoitteena on tukea näiden tulevien ammattilaisten kasvua ja kehitystä.

  • Pitkäaikaiset uranäkymät: Aloite pyrkii tarjoamaan joustavan ja miellyttävän työilmapiirin ja kehittämään opiskelijoiden taitoja työn ohessa. Se tarjoaa mahdollisuuksia urapolun luomiseen tulevina kesinä ja jopa opintojen päätyttyä organisaatiossa.

Helsinki, 15.tammikuuta 2024 - 1KOMMA5° Suomi, aurinkoenergiayritys, joka on markkinajohtaja asuin- ja liikekiinteistöjen aurinkovoimala-asennuksissa Suomessa, ilmoittaa avaavansa 50 kesätyöpaikkaa opiskelijoille Helsingin, Turun ja Tampereen alueilla. Yritys, joka laajensi toimintaansa maassa viime vuonna ja kirjasi 10 %:n kasvun vuonna 2023, käynnistää kesätyöntekijöiden koulutusohjelman, Kesäakatemian.

1KOMMA5° Suomi sitoutuu edistämään positiivista työympäristöä, korostaen ystävällisiä työkavereita, joustavaa ilmapiiriä ja kattavaa myynnin perusteiden koulutusta kesätyövoimalleen. Rekrytointikampanja tähtää pääasiassa roolien täyttämiseen asiakashankinnassa, tarjoten jännittävän mahdollisuuden henkilöille, jotka haluavat hankkia arvokasta kokemusta myynnistä ja asiakassuhteista.

"Olemme omistautuneita tarjoamaan dynaamisen oppimiskokemuksen kesätyöntekijöillemme, antaen heidän soveltaa taitojaan käytännössä alusta alkaen ja näkemään henkilökohtaista ja tiimikasvua kauden aikana", kertoo 1KOMMA5 Suomen myynnin esimies Mika Saari.

Rekrytointiprosessi osuu yhteen myyntikehityshankkeen aloituksen kanssa, jonka tarkoituksena on saada mukaan myynnin ammattilaisia. Rekrytointi näihin tehtäviin alkaa keväällä, ja kussakin kolmessa toimistossa Kaarinassa, Espoossa ja Tampereella on tarjolla yhteensä noin 5-10 paikkaa.

Hakeaksesi näihin jännittäviin mahdollisuuksiin kiinnostuneet hakijat voivat käydä työpaikkailmoituksissa rekryn verkkosivustollamme.

1KOMMA5° Suomi on innoissaan esittelemässä Kesäakatemiaa ensimmäistä kertaa, jossa kaikki osallistujat saavat kattavan myyntikoulutuksen, mahdollistaen hankitun tiedon käytännön soveltamisen. Kesäakatemia ei ainoastaan tavoittele kesätyöntekijöiden taitojen parantamista vaan tarjoaa myös jatkuvaa yhteistyömahdollisuutta kiinnostuneille henkilöille tulevina kesinä.

Yritys kannustaa voimakkaasti työvoimaansa kasvamaan ja kehittymään organisaatiossa tarjoten alustan ammatilliselle kehittymiselle jopa opintojen päättymisen jälkeen.

"Liittyminen 1KOMMA5° Suomeen on ollut rikastuttava kokemus. Tukeva työympäristö ja usko potentiaaliini ovat olleet kasvuni avainasioita. Odotan innolla paluuta ensi kesänä jatkaakseni matkaani asiakashankintaroolista myyntiedustajaksi ja lopulta asiantuntijaksi aurinkoenergiassa", ilmaisi Eric Rinne, kesätyöntekijä vuodelta 2023.

Tietoa 1KOMMA5° Suomesta

1KOMMA5 Suomi, aiemmin tunnettu nimellä Solar Age Oy, on johtavia aurinkoenergian tarjoajia Suomessa. Yhtiöllä on yli kuuden vuoden kokemus alalta. Yli 5000 aurinkovoimalan ja 60 000 aurinkopaneelin asennuksen kokemuksella Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, 1KOMMA5 Suomi on vakiinnuttanut asemansa luotettavana toimijana Suomen markkinoilla.

1KOMMA5° on vuonna 2021 perustettu cleantech-startup, joka tarjoaa aurinkopaneelien, akkujen, lämpöpumppujen ja latauspalveluiden asennuksen yhden katon alta yksityisille omakotitalojen omistajille ja kaupallisten rakennusten omistajille Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Espanjassa ja Australiassa.

Tanise Mondejar
PR- ja viestintäpäällikkö

Tanise Mondejar

Tanise@1komma5.fi
MOBILE +358 44 986 4967
Linkedin

Lisää uutisia