Aurinkopaneelit helposti

Solar Age on nyt 1KOMMA5° Suomi!

Solar Age Oy liittyi 1KOMMA5°-perheeseen lokakuussa 2022, ja tämä yhdistyminen avaa meille aivan uusia mahdollisuuksia!

Nyt, osana 1KOMMA5°-konsernia, meillä on voimaa laajentaa kapasiteettiamme entisestään. Yhdessä Euroopan johtavien aurinkoenergiayritysten kanssa voimme jakaa parhaat käytännöt, tarjota innovatiivisinta teknologiaa ja taata laadukkaimmat tuotteet asiakkaillemme.

Kun tutustut historiaamme ja meidän kokemuksiimme, huomaat, että sitoutumisemme huippupalveluihin ja kova työmme ovat kasvumme taustalla. Olemme valmiita ottamaan aurinkoenergiamarkkinat haltuun ja olemaan Suomen johtava aurinkoenergian asentaja!

Cellsolar-1KOMMA5°

2016 - 2017

Solar Age Oy on perustettu Turussa elokuussa 2016. Ensimmäisenä kokonaisena vuotenaan, vuonna 2017, yritys paneutui intohimoisesti vakiinnuttaakseen asemansa aurinkoenergian luotettavana toimittajana. Solar Age omisti aikansa hyvien suhteiden solmimiseen ja yrityksen vankkojen kivijalkojen perustamiseen. Laadukkaat asennukset ja uusimman tekniikan hallinta olivat ydinasioita, joista ei tingitty. Vaikka aurinkoenergian kysyntä oli vielä varhaista, Solar Age oli eturintamassa tarjoamassa laajaa tiedon jakamista uusille potentiaalisille asiakkaille. Tämä oli vasta alkusoittoa suurelle kasvulle!

Solar Age Oy messuilla
Aurinkopaneeli asentajat katolla

2018 - 2019

Vuonna 2018 Solar Age Oy otti aimo harppauksen eteenpäin, kasvattaen asennuskapasiteettiaan ja siten myynnin vauhtia. Myynti on aina ollut yrityksemme vahvuus, mutta olemme aina halunneet myydä asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelukokemusta. Siksi panostimme erityisesti asiakastyytyväisyyteen, mikä palkittiin runsain suosituksin tyytyväisiltä asiakkailtamme.

Vuonna 2019 yrityksemme pyöri vielä vaatimattomalla henkilöstöllä, alle viiden vakituisen työntekijän voimin. Solar Age on lähtenyt liikkeelle ilman ulkopuolista rahoitusta, tarviten ainoastaan luottolimiittiä. Kasvu on ollut orgaanista ja liikevaihto on tuplattu joka vuosi. Näin rakennamme tulevaisuutta - luottaen omaan voimaamme ja tarjoten asiakkaillemme aurinkoisen huomisen.

2020 - 2021

Vuoden 2020 ja 2021 välillä Solar Age Oy oli jo vakiinnuttanut asemansa miljoonien liikevaihdon saavuttajana. Vaikka kasvu oli voimakasta, vahva perustamme auttoi meitä hallitsemaan tämän uuden vaiheen haasteita ilman suuria kipupisteitä.

Yrityksellämme oli selkeät ja tehokkaat prosessit, jotka mahdollistivat uusien myyjien kouluttamisen ja asennustiimien kasvattamisen ilman, että laatu kärsi. Turun kysynnän kasvaessa kapasiteettimme rajat tulivat vastaan, ja näin päätimme laajentua Helsinkiin. Tämä strateginen päätös vahvistettiin uuden osakkaan liittymisellä, joka vastasi Helsingin toimintojen laadusta ja mahdollisti kasvun alueella. Helsingin toimipisteemme on osoittautunut menestyksekkääksi siirroksi, joka perustuu samaan korkeaan laatuun ja asiakaspalveluun kuin Turussa.

Vuonna 2020 maailmaa ravistellut koronavirus olisi voinut pysäyttää meidät, mutta sen sijaan se vain vahvisti sitoutumistamme asiakkaiden palvelemiseen ja loi sinnikkyyttä hakea kasvua uudella tavalla.

translate to finnish
Solar Age Oy on nyt 1KOMMA5° Suomi

Solar Age Oy on nyt 1KOMMA5° Suomi!

2022 - 2023

Vuonna 2022 maailma kohtasi energiakriisin, ja kysyntä aurinkoenergialle nousi huomattavasti. Solar Age Oy oli valmiina vastaamaan tähän haasteeseen, laajentaen asennuskapasiteettiaan merkittävästi. Tämä vuosi merkitsi yrityksemme historian suurinta kasvua, säilyttäen samalla korkean asiakastyytyväisyyden tason. Lokakuussa 2022 otimme tärkeän askeleen liittymällä 1KOMMA5° -perheeseen. Ennen liittymistämme olimme jo asentaneet yli 4 000 aurinkovoimalaa ja 55 000 aurinkopaneelia, ja odotuksemme suuremmasta kasvusta ovat edelleen vahvat. Vuonna 2023 aurinkoenergian kysyntä kääntyi laskuun, mikä vaikutti markkinoihin merkittävästi. Monet vuonna 2022 perustetut yritykset lopettivat toimintansa, mutta Solar Age jatkoi kasvuaan, saaden merkittävää tukea 1KOMMA5° -verkostolta. Vuonna 2023 laajensimme toimintaamme myös Tampereelle. Uudella markkina-alueella keskityimme jälleen perustan vahvistamiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen samalla periaatteella, jolla olimme menestyneet Turussa ja Helsingissä.

2024

Vuosi 2024 edustaa meille uutta nousua ja voimakasta eteenpäin katsovaa asennetta. Olemme kokeneet monia haasteita, kuten koronaviruksen ja komponenttipulan, mutta olemme oppineet niistä ja kasvaneet vahvemmiksi. Markkinoilla on ollut tuotteilla reilusti ylihintaa ja hintojen polkemista halvoilla tuotteilla, mutta me olemme pysyneet vakaasti omassa linjassamme. Olemme suorittaneet lukuisia erikokoisia ja vaativia projekteja, mikä on kasvattanut osaamistamme ja vahvistanut asemaamme alalla.

Panostamme jatkuvasti henkilöstöömme ja yhteistyökumppaneihimme varmistaaksemme, että palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän ansiosta olemme vakiinnuttaneet paikkamme ja nousseet alan johtavien toimijoiden joukkoon. Haluamme jatkaa palvelujemme parantamista ja pitää pohjan vahvana.

Olemme valmiita laajentamaan asennuskapasiteettiamme vastataksemme kasvavaan kysyntään. Uskomme vakaasti, että vuosi 2024 tulee olemaan suurin ja menestyksekkäin vuotemme tähän mennessä.

Kolme yrittäjää katolla aurinkopaneeleiden takana
1KOMMA5° ja 1KOMMA5° Suomi

Tähtäimenä markkinajohtajuus Euroopassa ja Suomessa

1.
Suomalainen yritys

Jatkamme toimintaamme samalla Y-tunnuksella, sillä olemme suomalainen yritys. Vaikka yrityksen osa omistaja on saksalainen, hänen tarkoituksenaan ei ole siirtää voittoja ulkomaille osinkoina, vaan sijoittaa ne kasvuun ja asemamme vahvistamiseen Suomessa.

2.
Vakaavarainen yritys joka katsoo pitkälle tulevaisuuteen

1KOMMA5°:n tarina on vasta alkutaipaleellaan, ja meillä on selkeät tavoitteet ja visio tulevaisuutta varten. Sekä Saksassa että Suomessa toimivat yrityksemme ovat erittäin vakaalla pohjalla. Saksan yrityksellä on vahva tuki ja resurssit auttaa suomalaisia yrityksiämme menestymään tulevaisuudessa.

3.
Tietojen vaihto Euroopan suurimpien toimijoiden kanssa

1KOMMA5°-perheeseen kuuluu seitsemän aurinkoenergiayritystä eri maista, jotka ovat omassa maassaan alan johtavia toimijoita. Mukana on merkittäviä yrityksiä, joilta olemme oppineet valtavasti. Jaamme tietoa ja valitsemme parhaat käytännöt yhteisesti. Myös Suomesta on lähetetty asiantuntijoita opettamaan joitakin menetelmiä Saksaan ja Ruotsiin.

4.
Tuotteiden edelläkävijä

Jokainen 1KOMMA5°-perheen yritys panostaa laatuun, ja erityisesti pohjoismaissa käytettävät tuotteet ovat hyvin samanlaisia. Meillä on etulyöntiasema, sillä ostamme tuotteita suurina määrinä, mikä mahdollistaa paremmat hinnat ja valinnan parhaista tuotteista Suomen vaativiin olosuhteisiin.

1KOMMA5° showroom
osa 1KOMMA5° -ryhmää

1KOMMA5° on Euroopan markkinajohtaja

1KOMMA5° on vuonna 2021 perustettu cleantech yritys ja on kahdessa vuodessa kasvanut teknologiamarkkinajohtajaksi Euroopassa. Yhtiö on kerännyt yhteensä yli 500 miljoona rahoituksen ja saavuttanut 1 miljardin Yhdysvaltain dollarin arvon, mikä on osoitus räjähdysmäisestä kasvusta. Toimipaikkoja on yhteensä seitsemänkymmentäkaksi eri puolilla Eurooppaa.

1KOMMA5°:llä on tällä hetkellä 1900 työntekijää ja yli 100 000 asennettua energiajärjestelmää. Vuoteen 2030 mennessä tavoitteena on asentaa 500 000 energiajärjestelmää lisää ja kavuta 10 miljardin liikevaihtoon. Tällä kapasiteetilla energiaa tuotettaisiin enemmän kuin 22 suurella ydinvoimalalla.
1KOMMA5° julkaisee omia energiajärjestelmiään ja niiden tuotteita. Tällä hetkellä saatavilla Suomessa on omaa tuotantoa 1KOMMA5° aurinkopaneeli.

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 0407783899

1KOMMA5° komplett produktutbud