laadukkaat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput tehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen

lmalämpöpumppu tarjoaa modernin ja energiatehokkaan ratkaisun kotisi lämmitykseen ja viilennykseen. Se on yksi suosituimmista lämmitysratkaisuista Suomessa, tarjoten mukavuutta ja säästöjä niin talvi- kuin kesäkuukausina.

Aurinkopaneelit
Akustot
Autolatausasemat
Ilmalämpöpumput
Saat tarjouksen kartoituskäynnillä

Varaa ilmainen kartoitus

Täytä tietosi ja saat tarkan hinnan juuri sinun kotisi tarpeisiin. Asiantuntijamme saa parhaiten suunniteltua kohteen paikan päällä. Voit myös soittaa suoraan meille numeroon 040 778 3899.

Yriyksen katto joka on täynnä aurinkopaneeleja
ILMALÄMPÖPUMPPU AMMATTIMAISESTI ASENNETTUNA

Ilmalämpöpumppu asennettuna – helppo ja rahaa säästävä ratkaisu

Etsitkö ratkaisua säästää lämmityskuluissa talvella ja lisää viilennystä kesällä? 1KOMMA5° Suomi tarjoaa laadukkaat ilmalämpöpumput, jotka paitsi helpottavat kodin lämpötilan säätelyä, myös vähentävät energiakustannuksiasi merkittävästi.

Asennamme ilmalämpöpumput Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla, tarjoten sinulle ekologisen ja taloudellisen ratkaisun sekä lämmitykseen että viilennykseen. Asiantuntijamme ymmärtävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja osaavat räätälöidä ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Haluatko tietää enemmän? Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous ja koe asiantunteva palvelumme.

täysin musta aurinkopaneeli
MARKKINOIDEN TEHOKKAIMMAT ILMALÄMPÖPUMPUT

Lämmittävät ja viilentävät ilmalämpöpumput Boschilta

1KOMMA5° Suomi toimittaa laadukkaat ja kustannustehokkaat Bosch-ilmalämpöpumput, jotka tarjoavat monia erinomaisia etuja. Suosittu Bosch Climate Class 6101i -ilmalämpöpumppu on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin, tarjoten luotettavaa lämmitystä ja viilennystä äärimmäisissäkin sääolosuhteissa. Tämä lämpöpumppu on tunnettu energiatehokkuudestaan, mikä auttaa säästämään merkittävästi energiakuluissa. Lisäksi sen hiljainen toiminta tekee siitä käyttäjäystävällisen sekä sisä- että ulkotiloissa. Bosch Climate Class 6101i on myös varustettu älykkäällä teknologialla, joka mahdollistaa helpon hallinnan ja seurannan, parantaen käyttökokemusta ja optimoiden energiankulutuksen.

1KOMMA5° Suomi toimittaa laadukkaat Bosch-ilmalämpöpumput, jotka tarjoavat energiatehokkaan ratkaisun niin autotallien, varastojen kuin omakotitalojen ja kesämökkien lämmitykseen ja viilennykseen. Ota yhteyttä ja löydä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva lämmitys- ja viilennysratkaisu.

Asentajat liikuttavat talvella aurinkopaneelia ulkona
ILMALÄMPÖPUMPUN HINTA

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee tyypillisesti 2000 - 3000 euron välillä. Tämä hinta-arvio sisältää sekä itse laitteen että asennustyön, joiden yhteishinta riippuu pumpun mallista ja asennuksen vaativuudesta. Asennuksen osuus kustannuksista liikkuu yleensä 700 - 1200 euron haarukassa. Investoinnin tuoma hyöty ilmenee lämmityskulujen säästöinä, ja monet käyttäjät raportoivat ilmalämpöpumpun maksavan itsensä takaisin noin kolmessa vuodessa energiansäästöjen myötä.

Ota yhteyttä ja saa tarjous ilmalämpöpumpusta asennettuna.

ILMALÄMPÖPUMPUN HYÖDYT

5 syytä hankkia ilmalämpöpumppu

Asentaja kapuaa tikkaita katolle
JUURI SINUN TARPEISIISI SOPIVA ILMALÄMPÖPUMPPU

Näin valitset kiinteistöösi sopivan ilmalämpöpumpun

Kun valitset sopivaa ilmalämpöpumppua, ensimmäinen askel on määritellä tarpeesi viilennyksen ja lämmityksen suhteen. Tämä valinta vaikuttaa pumpun malliin ja ominaisuuksiin, jotta saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Mieti siis, tarvitsetko laitetta enemmän viilentämään kesäkuumalla vai lämmittämään talvipakkasilla. On myös hyvä arvioida, miten paljon aikaa vietät eri huoneissa, sillä tämä voi vaikuttaa laitteen sijoituspaikkaan ja tarvittavaan tehoon. Pumppu tulisi sijoittaa keskeiselle paikalle kuten olohuoneeseen, jotta ilmanvaihto ja lämmön jakautuminen on optimaalista.

Kun valitset ilmalämpöpumpun tehoa, on tärkeää ottaa huomioon paitsi kodin koko, myös sen eristystaso sekä huoneiden koot ja muut seikat kuten korkeus ja ilmankosteus. Tehokkaimmat ilmalämpöpumput auttavat saavuttamaan halutun lämpötilan nopeammin, mikä lisää energiatehokkuutta.

Näiden ohjeiden avulla voit arvioida oman tilasi tarpeet ja valita sopivan ilmalämpöpumpun. Jos tarvitset apua valinnassa, ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme.

USEIN KYSYTTYÄ ILMALÄMPÖPUMPUISTA

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Jäikö vielä kysyttävävää? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin

Muut tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat