uutta teknologiaa

1KOMMA5° aurinkopaneeli

Aurinkopaneelin pääraaka-aine yksikiteinen pii tulee Saksasta.

Aurinkopaneeli
SAKSALAISTA SUUNNITTELUA & LAATUA

Kestävät aurinkopaneelit erinomaisella hyötysuhteella

Viime vuonna aloitimme 1KOMMA5° aurinkopaneelien toimitukset Suomeen, ja tähän mennessä olemme jo toimittaneet yli 8 000 kappaletta. Aurinkopaneelit ovat jo vuosien ajan olleet suosittuja koko Euroopassa, tarjoten lukuisia etuja sekä ympäristölle että kuluttajille:

  • Porsche Venturesin tukema: Yksi pääsijoittajistamme on ylpeästi Porsche Ventures.

  • Saksalainen suunnittelu & laatu: Aurinkopaneelimme suunnitellaan Saksassa, ja ne vastaavat korkeimpia laatustandardeja, jotka Fraunhofer ISE on testannut.

  • Saksalaiset takuut: Tarjoamme jopa 25 vuoden tuotetakuun ja 30 vuoden tuotantotakuun.

  • Huippu hyötysuhteet: Aurinkopaneelit on valmistettu TOPcon-teknologialla ja ne ovat N-tyypin aurinkopaneeleita.

  • Osa raaka-aineista tulee Saksasta: Laadukas yksikiteinen pii tulee Saksasta, mikä takaa tuotteen laadun ja säästää ympäristöä.

  • Ympäristöystävällinen: Aurinkopaneelimme tuotantoprosessi on ympäristöystävällisempi kuin alan standardi.

  • Eettinen: Osa raaka-aineista aurinkopaneeleihimme hankitaan Saksassa sijaitsevalta Wackerin tehtaalta, joka kiinnittää erityistä huomiota työolosuhteisiin. Tämä tekee aurinkopaneeleistamme paitsi laadukkaita myös eettisesti tuotettuja.

  • Tyylikäs suunnittelu: Aurinkopaneelimme on kokonaan musta, mikä antaa sille erittäin tyylikkään ilmeen.

Porsche logo
German flag
TUV Rheinland certified logo
Aurinkopaneeli ja trukki joka kuljettaa aurinkopaneeli lavaa
kestävä tuote

Suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin

Aurinkopaneelimme on suunniteltu erityisesti pohjoisen olosuhteisiin. Ne on suunniteltu kestämään niin raskaat lumikuormat kuin yllättävät raekuurotkin. Olemme panostaneet erityisesti lumikuormien kestävyyden testaamiseen, jotta voit luottaa paneelien toimivuuteen kaikissa sääolosuhteissa.  Varmistamme lisäksi aina, että aurinkopaneelit asennetaan tehtaan asennusohjeiden mukaisesti.

1KOMMA5° aurinkopaneeli on läpäissyt lukuisia testejä ja kokeita, joissa se on suoriutunut erinomaisesti. Fraunhoferin aurinkoenergian tutkimuslaitos ISE (Fraunhofer ISE), Euroopan suurin aurinkoenergian soveltavan tutkimuksen ja testauksen instituutti, on testannut aurinkopaneeleitamme erinomaisin tuloksin. Noin 1400 asiantuntijaa työllistävä Fraunhofer ISE on alansa kärjessä.

Tarjoamme aurinkopaneeleillemme erittäin pitkät takuuajat, jotka takaavat niiden pitkäikäisyyden. 25 vuoden tuotetakuu kattaa rakenteelliset vauriot, mukaan lukien paneelin lasin, alumiinin, kennot ja kaapelit. Lisäksi annamme 30 vuoden tuotantotakuun, joka takaa, että aurinkopaneelisi tuottavat vielä 30 vuoden kuluttua vähintään 87 % alkuperäisestä tehostaan.

Miten vertailen eri aurinkopaneeleita?

Aurinkopaneeleiden takuut

Kun hankit aurinkopaneeleita, haluat varmistaa, että sijoituksesi pysyy tuottavana vuosikymmenten ajan. Tästä syystä takuuajan pituus on äärimmäisen tärkeä. Pitkät takuuajat eivät vain kerro aurinkopaneelien luotettavuudesta; ne myös tarjoavat sinulle mielenrauhaa tietäessäsi, että sijoituksesi on suojattu pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme alamme pisimmät takuuajat – jopa 30 vuotta. Tämä on merkki sitoutumisestamme tuotteidemme laatuun ja kestävyyteen. Valitsemalla meidät saat aurinkopaneeleja, jotka eivät ainoastaan kestä ajan koettelua vaan myös tuottavat energiaa luotettavasti vuodesta toiseen.

Aurinkopaneelin mitat ja teho

Aurinkopaneeleita on eri kokoisia ja tehoisia. Tarjouksia kannattaa vertailla tarkasti toisiinsa. Tällä hetkellä markkinoilla on pääosin 400 - 500W tehoisia aurinkopaneeleita. Mitat vaihtelevat 1,7m pituudesta aina yli kahteen metriin. Osa yli 500W aurinkopaneeleista on kaksi kertaa suurempia, huonoilla hyötysuhteilla, joten mittoja ja hyötysuhteita kannattaa tarkastella ja vertailla. Alan korkeimmat hyötysuhteet ovat yli 20 prosentin ja aurinkopaneeleiden standardimitat ovat noin 1700mm x 1100mm tai 1900mm x 1100mm. Asiantuntijalta kannattaa kysyä katolle tarkka mitoitus ja kuinka paljon tehoa sillä saadaan aikaan. Suurin teho, pienillä pinta-alalla ja hinnalla on yleensä paras vaihtoehto, kunhan takuuajat ovat pitkät sekä tuotteet laadukkaita.

Hinta-laatusuhde

Aurinkopaneeleiden hintataso on laskenut jatkuvasti vuosikymmenien ajan ja vakiintunut viimeisen viiden vuoden aikana. Silti markkinoilla on edelleen suurta vaihtelua hinnoissa, ja osa aurinkopaneeleista on saatavilla hyvin edullisesti. Valitettavasti hinta ja laatu eivät aina kulje käsi kädessä, ja alalla näkyykin suuria hintaeroja jopa silloin, kun aurinkopaneelit ovat vain keskivertoa.

1KOMMA5° aurinkopaneelimme erottuu joukosta erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta. Suuren volyymin ansiosta voimme tarjota sen erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Se on korkealaatuinen tuote, ja sen hinta heijastaa sen laatua. Valitsemalla 1KOMMA5° aurinkopaneelin saat varmuuden siitä, että maksat laadusta, etkä vain brändistä.

Aurinkopaneeli
Ympäristöystävällinen ja eettinen

1KOMMA5° aurinkopaneeli muuttaa alan standardeja

Aurinkoenergian ympäristöystävällisyys saavutti juuri uuden tason! 1KOMMA5°:n toiminnan keskiössä on aina ollut päästöjen vähentäminen, ja tämä sitoutuminen näkyy myös aurinkopaneelituotannossamme. Hankimme 1KOMMA5° aurinkopaneelien yksikiteisen piin Saksan Wackerin tehtaalta, jossa eettiset periaatteet, turvallisuus ja työntekijöiden hyvinvointi ovat etusijalla. Tämä tekee aurinkopaneeleistamme eettisesti kestävän valinnan verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Olemme aidosti edelläkävijöitä tällä saralla. Vaikka aurinkopaneelit ovat itsessään ympäristöystävällinen valinta, pyrimme jatkuvasti etsimään uusia tapoja parantaa ja kehittää toimintaamme. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa ratkaisua kohti eettisempää ja entistä ympäristöystävällisempää aurinkoenergian tulevaisuutta.

Aurinkopaneeleita
Teknologia

Huippu raaka-aineet ja tuotanto

TOPCon aurinkopaneeliteknologia

TOPCon (Tunnel Oxide Passivated Contact) on kehittynyt aurinkopaneeliteknologia, joka on suunniteltu parantamaan aurinkokennojen suorituskykyä ja tehokkuutta. Tämä tekniikka hyödyntää teknologiaa, joka vähentää auringonvalon häviöitä ja parantaa aurinkokennon sähköistä suorituskykyä.

TOPCon-tekniikan avulla aurinkokennojen tehokkuus ja energiantuotanto voivat kasvaa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon aurinkopaneelien valmistajille, jotka haluavat tarjota korkean suorituskyvyn ja kilpailukykyisen aurinkoenergiaratkaisun asiakkailleen.

N -tyypin aurinkopaneeli

N-tyypin aurinkopaneeli on aurinkokennotyyppi, joka käyttää N-tyyppistä piitä (negatiivista) materiaalina aurinkokennon valmistuksessa. N-tyypin aurinkokennot tarjoavat merkittäviä etuja verrattuna perinteisiin P-tyypin aurinkokennoihin (positiivista piitä).

Yksi N-tyypin aurinkokennojen eduista on niiden parempi siedäntävyys epäpuhtauksille ja pienempi herkkyys lämpötilavaihteluille. Tämä voi johtaa parempaan suorituskykyyn erityisesti korkeissa lämpötiloissa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti alueille, joilla on kuuma ilmasto. Lisäksi N-tyypin aurinkokennojen tehokkuus voi olla hieman korkeampi verrattuna perinteisiin P-tyypin kennoihin.

Vaikka N-tyypin kennojen valmistusprosessi on monimutkaisempi ja kalliimpi johtuen niiden vaatimasta tarkemmasta valmistusprosessista, niiden tarjoama lisäarvo, kuten parannettu suorituskyky ja pidempi käyttöikä erityisesti vaativissa ympäristöissä, voi oikeuttaa korkeamman hinnan tietyissä sovelluksissa ja ympäristöissä.

kommentti

Olemme ylpeitä aurinkopaneelistamme

Olemme innoissamme saadessamme ensimmäisten joukossa tämän tuotteen Suomeen. Maailmanlaajuisesti noin 90% kennojen raaka-aineesta valmistetaan Kiinassa. Nyt saamme olla ensimmäisiä, jotka tuovat piin raaka-ainevalmistuksen takaisin Eurooppaan. Emmekä tule olemaan viimeisiä - koronan tuoma suuri komponenttipula ja Kiina-riippuvuus halutaan korvata tuotannolla Euroopasta.
Pasi Seppälä
1KOMMA5° Suomen hankintajohtaja
Uuden aurinkopaneelin takuut ovat markkinoiden pisimpiä. Ainoastaan pienillä tuotantomäärillä päästään pidempiin takuuaikoihin, ja silloin aurinkopaneelin hinta yleensä tuplaantuu toisin kuin tässä. Kestävä tuote on myös ekologinen.
Ricardo Pacheco
1KOMMA5° Suomen toimitusjohtaja
kaksi varastomiestä laskemassa saldoja
Luotettava toimittaja

Oma aurinkopaneeli, omasta varastosta

Olemme luotettava kumppani, joka arvostaa asiakkaitaan ja heidän tarpeitaan. Meillä on tehokkaat reklamaatioprosessit ja sitoudumme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja ammattimaisesti. Tuotteemme ovat aina saatavilla omassa varastossamme, joten voimme tarvittaessa vaihtaa tuotteen välittömästi ilman ylimääräistä vaivaa.

On tärkeää huomata, että aurinkopaneelimme on varustettu luotettavilla saksalaisilla takuilla ja ne ovat omaa tuotantoamme. Tämä tarkoittaa, että jos aurinkopaneelissa ilmenee vikaa, sinun ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja Kiinassa sijaitsevien yritysten reklamaatioita tai korvaavien tuotteiden toimitusta.Hoidamme reklamaatiot omalta toimipisteeltämme Kaarinassa, ja korvaava tuote toimitetaan suoraan Turun varastoltamme. Näin voit luottaa siihen, että ongelmat ratkaistaan nopeasti ja vaivattomasti lähellä sinua.

Saat tarjouksen kartoituskäynnillä

Varaa ilmainen kartoitus

Täytä tietosi ja saat tarkan hinnan juuri sinun kotisi tarpeisiin. Asiantuntijamme saa parhaiten suunniteltua kohteen paikan päällä. Voit myös soittaa suoraan meille numeroon 040 7783899.

Muut tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen