1KOMMA5° Suomi

Aurinkopaneelit Suomessa – kohti omavaraisempaa energiantuotantoa

Harkitsetko aurinkopaneeleihin sijoittamista? 1KOMMA5° Suomi toimittaa laadukkaat ja kustannustehokkaat aurinkosähköratkaisut omakotitaloille, taloyhtiöille sekä yrityksille ja maatiloille avaimet käteen -periaatteella. 

Sijoittamalla aurinkopaneeleihin voit alentaa energiankulutuksesta aiheutuvia kustannuksia, edistää ympäristönsuojelua ja lisätä riippumattomuuttasi sähköverkosta.

Tuota ympäristöystävällistä energiaa ja säästä sähkölaskuissa 1KOMMA5° Suomen laadukkailla aurinkosähköratkaisulla. Asennamme aurinkopaneelit Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla tuhansien aurinkoenergiajärjestelmien kokemuksella.

Aurinkopaneelit
Akustot
Autolatausasemat
Ilmalämpöpumput
Montörer från 1KOMMA5° bär ut solcellspanel från bil på en garageuppfart till en villa
AURINKOPANEELIJÄRJESTELMÄT SUOMESSA

Aurinkopaneelit ja aurinkoenergia Suomessa

Aurinkopaneelien valintaan Suomessa vaikuttavat erityisesti kaksi seikkaa: aurinkopaneelijärjestelmän tehokkuus ja ulkonäkö. Tarjoamme erittäin tehokkaat ja kokomustat uuden sukupolven aurinkopaneelit, jotka sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä tyylikkään ulkoasunsa ansiosta.

Oikeanlaisten aurinkopaneelin valitseminen voi olla haasteellista monien markkinoilla olevien vaihtoehtojen vuoksi. Pyrimme siksi huolellisesti selventämään eri vaihtoehtojen välisiä eroja, vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimmat aurinkopaneelit Suomessa.

Vaikka auringonvalon määrä vaihtelee Suomen eri alueilla, voit luottaa asiantuntemukseemme löytääksesi parhaat aurinkopaneelit juuri sinun tarpeisiisi, riippumatta siitä, missä päin Suomea asut.

Haluamme tarjota paikallista palvelua ja panostamme, että asiakkaan on aina helppo tulla luoksemme. Tarjoamme palveluitamme 150 kilometrin säteellä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

Vara ilmainen arvionkäynti
Solceller med Heartbeat installerat i Sverige
AURINKOPANEELIT SUOMESSA VAHVALLA AMMATTITAIDOLLA

Miksi valita 1KOMMA5° Suomi

Miksi valita 1KOMMA5° Suomi aurinkopaneeleille ja älykkäille energiaratkaisuille Suomessa? Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua aina ensimmäisestä ajatuksesta aurinkopaneelien hankintaan Suomessa, aina asennuksen jälkeiseen huoltoon saakka. Kun valitset meidät, saat:
  • Nykyaikaisen ja tulevaisuuden tarpeisiisi vastaavan aurinkopaneeliratkaisun erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

  • Laadukkaat uuden sukupolven aurinkopaneelit, joilla on Suomen pisimmät takuuehdot.

  • Tukea läpi koko asennusprosessin ja aurinkopaneelijärjestelmän eliniän ajan.

  • Ympärivuotisen ratkaisun, joka kattaa enemmän kuin pelkät aurinkopaneelit.

  • Asiantuntevaa ja henkilökohtaista apua paikallisilta aurinkoenergian asiantuntijoilta.

tyttö seisoo maahan asennettujen aurinkopaneelien edessä
AURINKOPANEELIT SUOMESSA VAHVALLA AMMATTITAIDOLLA

Nopea ja turvallinen aurinkopaneelien asennuspalvelu Suomessa

1KOMMA5° Suomi tarjoaa huoletonta ja turvallista aurinkopaneelien asennusta eri puolilla Suomea. Kun olet päättänyt asentaa aurinkopaneeleja Suomessa, ota yhteyttä meidän aurinkopaneeliasiantuntijoihimme.

Käynnistämme prosessin ilmaisella tapaamisella tai kotikäynnillä, jonka aikana suunnittelemme ja keskustelemme sinun tarpeistasi ja toiveistasi.

Tuemme sinua koko prosessin ajan, alusta loppuun. Asennuksen valmistuttua varmistamme, että kaikki toimii odotetusti ja voit aloittaa oman aurinkoenergian tuotannon sujuvasti. Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan apua tarvittaessa.

"Ammattimaiset aurinkopaneelien asennuspalvelut Suomessa."
VIHREÄ SÄHKÖ ON KANNATTAVA INVESTOINTI

Investoi aurinkoenergiaan ja hyödynnä valtion tuet Suomessa

Aurinkopaneelijärjestelmien asentaminen Suomessa tarjoaa lukuisia etuja niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin maatiloille.

Yksityiset kotitaloudet voivat hyödyntää aurinkopaneelien asentamisesta kotitalousvähennystä, joka vähentää verotettavaa tuloa. Lisäksi, omalla aurinkopaneelijärjestelmällä tuotetun energian avulla kotitaloudet voivat vähentää riippuvuuttaan sähköverkosta ja alentaa sähkölaskujaan.

Maatilat voivat hakea jopa -40% investointitukea aurinkopaneelijärjestelmän hankintaan, mikä kattaa merkittävän osan kustannuksista. Aurinkopaneelit auttavat maatiloja tuottamaan omaa energiaa, vähentämään kustannuksia ja lisäämään omavaraisuutta.

Investoi kestävään tulevaisuuteen ja ota ensimmäinen askel kohti älykästä energiataloutta jo tänään!

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!
Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 040 778 3899.

1KOMMA5° illustration solcellspaket
USEIN KYSYTTYÄ

Lue lisää aurinkopaneelien asennuksesta Suomessa

Lue lisää aurinkoenergiasta aluellasi

Missä asut Suomessa?

Tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen