Tervetuloa 1KOMMA5° Suomeen

Aurinkopaneelit Helsinki: älykkäät energiaratkaisut pääkaupunkiseudulla

Aurinkopaneelien asennus Helsingin alueelle ei ole vain ympäristöystävällinen teko, vaan se on myös taloudellisesti järkevä sijoitus. Aurinkopaneelit tuottavat ilmaista aurinkoenergiaa, mikä mahdollistaa merkittävän säästön pitkällä aikavälillä. Palvelemme sinua kattavasti Helsingin alueella ja pääkaupunkiseudulla, tukien kaikissa aurinkopaneelijärjestelmän hankintaan ja asennukseen liittyvissä asioissa. 

 Tutustu nyt, kuinka 1KOMMA5° Suomen aurinkoenergiaratkaisut auttavat sinua turvaamaan kotisi energiatulevaisuuden ja tuomaan merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa! 

Saat tarjouksen kartoituskäynnillä

Varaa ilmainen kartoitus

Täytä tietosi ja saat tarkan hinnan juuri sinun kotisi tarpeisiin. Asiantuntijamme saa parhaiten suunniteltua kohteen paikan päällä. Voit myös soittaa suoraan meille numeroon 040 778 3899.

Aurinkopaneelijärjestelmä asennettuna
PARHAAT AURINKOSÄHKÖRATKAISUT

Aurinkopaneelit asennettuna Helsingin seudulla

Aurinkoenergian käyttö on hieno vaihtoehto Uudellamaalla ja Helsingin seudulla, jossa aurinkopaneelijärjestelmät tarjoavat kestävän ja ympäristöystävällisen tavan tuottaa energiaa. Helsingin alueen asukkaat voivat valita lukuisista aurinkopaneelivaihtoehdoista. Tärkeää on miettiä, millainen aurinkoenergiajärjestelmä sopii parhaiten paikallisiin olosuhteisiin ja mitkä aurinkopaneelit ovat ihanteellisia Helsingin sääolosuhteisiin.

1KOMMA5° Suomi on luotettava yhteistyökumppanisi siirtyessäsi taloudellisesti hyödylliseen energiaratkaisuun, tarjoamalla avaimet käteen -palvelun Helsingissä ja sen ympäristössä. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus niin omakotitalojen aurinkosähköjärjestelmien kuin suurempien aurinkovoimaloiden asennuksesta.

Ammattitaitoinen asennus varmistaa aurinkopaneelijärjestelmäsi tehokkaan, turvallisen ja kestävän toiminnan. Tämä sisältää nopean asennuksen, teknisesti edistyksellisen voimalan ja huoltovapaan käytön. Asianmukaisesti asennettuna aurinkopaneelijärjestelmä minimoi huollon tarpeen, säästäen sekä aikaa että rahaa.

Aurinkopaneeli
TEHOKKAAT JA ESTEETTISET AURINKOPANEELIT

Tehokkaat ja tyylikkäät aurinkopaneelit aurinkoenergian tuotantoon

Tuota sähköä tyylikkäästi. 1KOMMA5° Suomen tarkoin valituista materiaaleista valmistetut aurinkopaneelit yhdistävät loistavan suorituskyvyn ja tyylikkään ulkonäön. Tarjoamme korkealaatuisia eurooppalaisia aurinkopaneeleita, jotka edustavat saksalaista laatua ja designia sekä sisältävät kattavat eurooppalaiset takuut – kaikki tämä toteutettuna pienemmällä hiilijalanjäljellä. Elegantti musta viimeistely puolestaan takaa sen, että aurinkopaneelit sopivat saumattomasti kaikkiin ympäristöihin. 

Uusinta teknologiaa edustavat aurinkopaneelijärjestelmämme vangitsevat auringonsäteet ja muuttavat niiden energian sähköksi erittäin tehokkaasti. Pyydä lisätietoja siitä, miten tyylikkäät ja tehokkaat aurinkopaneelimme voivat auttaa sinua säästämään sekä rahaa että ympäristöä täällä Turussa.

Aurinkopaneelit auringossa
AURINKOPANEELIEN TUOTTO HELSINGIN SEUDULLA

Kannattaako aurinkopaneelit Helsingissä?

Helsingin alueella ja Uudellamaalla aurinkopaneelien asennus on erittäin suositeltavaa, sillä paikalliset sääolosuhteet ovat ihanteelliset aurinkoenergian tuottamiseen. Eteläisessä Suomessa aurinko säteilee voimakkaasti alkukeväästä aina syksyyn saakka, mahdollistaen aurinkopaneelien tehokkaan sähköntuotannon läpi vuoden. Erityisesti alkukevään viileät ja aurinkoiset päivät ovat optimaalisia aurinkosähkön tuotannolle. Kesän pitkät päivät ja runsas auringonpaiste tekevät Helsingin aurinkopaneeleista yhtä tuottavia kuin Keski-Euroopassa.

Aurinkosähkö tarjoaa paikallisesti edullisimman tavan tuottaa sähköä, mikä tekee aurinkopaneelien hankinnasta kannattavan investoinnin kaikenlaisille Helsingin kiinteistöille, oli kyse sitten omakoti-, kerros-, rivi- tai paritalosta. Tarjoamme myös tehokkaita aurinkosähköratkaisuja yritykselle ja maatiloille. 

1KOMMA5° Suomi toimittaa korkealaatuiset aurinkopaneelit ja ammattitaitoisen asennuksen, varmistaen sijoituksellesi parhaan mahdollisen tuoton. Huolehdimme koko prosessista alusta loppuun, alkaen juuri sinulle sopivan aurinkopaneelipaketin valinnasta aina asennukseen ja huoltoon saakka.

AURINKOPANEELIT OVAT LOISTAVA RATKAISU HELSINGIN ALUEELLE

5 syytä hankkia aurinkopaneelit Helsingissä

Ilmakuva taloista joissa on aurinkopaneelit
INVESTOI AURINKOENERGIAAN

Aurinkopaneelien hinta Helsingissä

Aurinkopaneelien hinta Helsingissä vaihtelee kiinteistön koon ja paneelityypin mukaan. Keskimääräisen aurinkopaneelijärjestelmän kustannukset voivat olla 9 000 ja 14 500 euron välillä. Aurinkopaneelijärjestelmä on pitkäaikainen investointi, joka tuo mukanaan monia etuja pitkällä aikavälillä.

Katolle asennettavien aurinkopaneelien määrä vaikuttaa suoraan mahdollisiin säästöihin. 10 aurinkopaneelilla voit odottaa säästöjä noin 18 000 euroa 30 vuoden aikana. Jos päätät asentaa 30 aurinkopaneelia, säästösi voivat kasvaa lähes 45 000 euroon.

 1KOMMA5° Suomi myy ja asentaa aurinkopaneelit Helsingin seudulla avaimet käteen -periaatteella. Varaa ilmainen arviointikäynti, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Saat tarkan hintatarjouksen, kun kerrot meille kiinteistösi osoitteen, vuosittaisen sähkönkulutuksen, kattotyypin sekä lappeen ilmansuunnan. Me pidämme huolen siitä, että saat rahoillesi aina parhaan vastineen ja aurinkopaneelijärjestelmän takaisinmaksuaika pysyy järjestelmän hinnan huomioon ottaen maltillisena.

Ammattitaitoinen tiimimme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla parhaaseen hintaan – laadusta tinkimättä.

Ilmakuva aurinkopaneeleista asennettuna tasakatolle
ILMAISTA SÄHKÖÄ AURINGOSTA KAIKKIIN KIINTEISTÖIHIN

Aurinkovoimala kotitalouksiin, taloyhtiöille ja yrityksille Helsingissä

Aurinkopaneelit sopivat kaikenlaisiin kiinteistöihin riippumatta niiden lämmitysmuodosta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen perusteella, joten suuremmalla sähkönkulutuksella on suurempi tarve tehokkaammalle aurinkovoimalajärjestelmälle. 

Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Ne soveltuvat kaikenlaisiin kiinteistöihin, ja niiden tuottamaa sähköä voi käyttää moniin energiantarpeisiin. Aurinkopaneelijärjestelmä vaatii erittäin vähän huoltoa, mikä tekee siitä vaivattoman vaihtoehdon. 

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitalossa vähentää sähkölaskua ja ylijäämäsähkö voidaan myydä eteenpäin. Korvaus ylijäämäsähköstä on verrattavissa ostosähkön hintaan ilman lisäkuluja. 

Aurinkopaneelit maatilalle ovat kannattava investointi, oli tilasi sitten pieni, keskikokoinen tai suuri. Aurinkopaneeli-investointi maksaa itsensä takaisin 4-7 vuodessa ja tuo sijoitetulle pääomalle jopa 25% tuoton! Tämä tekee aurinkovoimalasta yhden maatilan kannattavimmista investoinneista. 

 Ehtymätön aurinkoenergia tarjoaa mahdollisuuden CO2-päästöjen vähentämiseen ja energiaomavaraisuuteen kaiken kokoisille yrityksille ja taloyhtiöille. Oman aurinkovoimalan hankinta on kannattava investointi tulevaisuuteen. 

Asentaja valmis asentamassa aurinkopaneeleita
MIKSI 1KOMMA5° SUOMI

1KOMMA5° Suomi – aurinkoenergian asiantuntija Helsingissä

1KOMMA5° Suomi toimittaa, mitoittaa ja asentaa aurinkopaneelit Uudellamaalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Hyvinkäällä, Keravalla ja muilla alueilla.

Tarjoamme korkealaatuisia ja kestäviä aurinkosähköjärjestelmiä kaiken kokoisille kotitalouksille ja yrityksille. Laadukkaat aurinkopaneelimme, jotka ovat peräisin Saksasta, vievät itsenäisen sähköntuotannon uudelle tasolle ja vähentävät kiinteistöjen hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Kun mietit aurinkopaneelien asentamista Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla, ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme on tukenasi koko prosessin ajan. Jokainen meiltä hankittu aurinkopaneelijärjestelmä räätälöidään asiakkaan kiinteistön ja tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti, niin autamme sinua löytämään oikean aurinkosähköratkaisun kiinteistöösi Helsingin seudulla.

Asennamme aurinkopaneelit koko Uudenmaan alueella: Espoo, Vantaa, Porvoo, Kauniainen, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Mäntsälä, Klaukkala, Siuntio sekä lähialueet.

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 0407783899

1KOMMA5° komplett produktutbud
Tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen