1KOMMA5° AURINKOPANEELIT OMAKOTITALOON

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Haluatko säästää sähkölaskussa ja samalla edistää ympäristöystävällistä energiaa? 

Sijoittamalla aurinkopaneeleihin voit alentaa energiankulutuksesta aiheutuvia kustannuksia, edistää ympäristönsuojelua ja lisätä riippumattomuuttasi sähköverkosta.

1KOMMA5° aurinkopaneelit

Hanki aurinkopaneelit omakotitaloon ja mökille

Aurinkopaneelien asentaminen omakotitalon katolle vaatii huolellista suunnittelua ja osaamista. Kun mietit aurinkopaneelien asentamista omakotitaloon tai mökille, ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme on tukenasi koko prosessin ajan. Jokainen meiltä hankittu aurinkopaneelijärjestelmä räätälöidään asiakkaan katon ja tarpeiden mukaisesti.

Tulemme myös käymää luonasi veloituksetta auttaaksemme sinua valitsemaan juuri sinun kattosi tarpeisiin sopivan aurinkopaneelijärjestelmän. Sen jälkeen sovimme sopivan päivämäärän asennusta varten.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun kotiisi.

Aurinkopaneelijärjestelmä asennettuna Turun saaristoon mökille
Saat tarjouksen kartoituskäynnillä

Varaa ilmainen kartoitus

Täytä tietosi ja saat tarkan hinnan juuri sinun kotisi tarpeisiin. Asiantuntijamme saa parhaiten suunniteltua kohteen paikan päällä. Voit myös soittaa suoraan meille numeroon 040 7783899.

Ilmakuva aurinkopaneeleista asennettuna tasakatolle
kattotöiden ammattilainen

1KOMMA5° Suomi – tuhansien asennusten kokemuksella

1KOMMA5° Suomi tarjoaa laadukkaita ja kestäviä aurinkosähköjärjestelmiä kaiken kokoisille kotitalouksille. Huippulaadukkaat Saksalaista suunnittelua olevat aurinkopaneelimme vievät omavaraisen sähköntuotannon uudelle tasolle, ja pienentävät omakotitalojen hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Olemme toimittaneet aurinkopaneeleja omakotitalojen omistajille eri puolilla Suomea jo yli kymmenen vuoden ajan, tarjoten asiakkaillemme aina kokonaisvaltaista palvelua, jossa autamme kaikessa ja asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua, alan laadukkaimmat tuotteet sekä apua aurinkopaneelien hankinnassa kotiisi.

Tarjoamme vain laadukkaimpia aurinkopaneelipaketteja, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen vastineen investoinnillesi. Teemme tiivistä yhteistyötä lukuisten alan arvostettujen toimijoiden kanssa, ja esimerkiksi tarjoamamme invertterit ovat Soliksen, Sungrown ja Froniuksen huipputuotantoa. Aurinkopaneeleista tarjoamme omaa tuotantoa olevia 1KOMMA5° -aurinkopaneeleita, jonka lisäksi valittavanasi on laaja kirjo paneelivaihtoehtoja eri toimittajilta. Käyttämämme kiinnitysjärjestelmät ovat suomalaisten yhteistyökumppaneidemme Oriman ja EcoSolar Pro:n tuotantoa.

Pyydä tarjous ja anna meidän huolehtia kaikesta, mitä aurinkosähkön käyttöönottoon vaaditaan.

Säästä sähkölaskussa

Aurinkopaneelit omakotitaloon on kannattava investointi

Aurinkoenergia on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin monin tavoin. Aurinkoenergian käyttö on yksi parhaista keinoista pienentää kotitalouden hiilijalanjälkeä ja edistää kestävää kehitystä. 

Sähkön hinnan nousun ja aurinkopaneelien kasvavan hyötysuhteen vuoksi yhä useammat omakotitalojen omistajat ovat ottaneet energiantuotannon omiin käsiinsä ja alkaneet tuottaa sähköä itse. Katolle asennetut aurinkopaneelit hyödyntävät aurinkoenergiaa sähkön tuottamiseen, minkä seurauksena verkosta ostettavan sähkön tarve vähenee ja säästät sähkölaskuissa. 

Aurinkopaneelit omakotitalossa parantavat myös energiaomavaraisuutta ja näin ollen nostavat kiinteistön arvoa. Yhä useampi ostaja pitää tärkeänä ekologisia ja energiatehokkaita ratkaisuja, ja niiden tärkeyden ennustetaan korostuvan tulevaisuudessa entisestään. 

Aurinkopaneelit ovat kestävä ja pitkällä aikavälillä taloudellisesti kannattava ratkaisu omakotitalon sähköntuotantoon. 1KOMMA5° Suomen tarjoamilla aurinkopaneelijärjestelmillä on 30 vuoden saksalainen tehotuottotakuu, joka takaa niiden pitkän käyttöiän. Tämä tekee aurinkoenergiaan sijoittamisesta kannattavan investoinnin, joka näkyy sekä sähkölaskussa, ympäristössä että kiinteistön jälleenmyyntiarvossa. 

Aurinkopaneelijärjestelmä katolla kahdessa omakotitalossa
Kolme vaihetta

Miten valitsen itselleni aurinkopaneelipaketin?

1.

Selvitä kiinteistön vuosittainen sähkönkulutus

Aurinkopaneelijärjestelmä mitoitetaan kiinteistön sähkönkulutuksen mukaan. Voit tarkistaa kulutustiedot sähkölaskustasi tai ottamalla yhteyttä sähkönmyyjääsi. 

2.

Valitse sopiva aurinkopaneelipaketti energiankulutuksen perusteella

Yleisesti aurinkopaneelijärjestelmän koko on noin 25-50% vuosikulutuksesta. Nykyään myös aurinkoenergian myynti sähköverkkoon on kannattavaa ja siitä korvataan pörssisähkön hinta. Tämä tarkoittaa, että myös suuret yli 50% mitoitukset ovat nykyään järkevä valinta.

3.

Ota yhteyttä ja pyydä tarkka tarjous aurinkopaneelijärjestelmästä

1KOMMA5° Suomen tarjoaa alan parhaat aurinkopaneelijärjestelmät kilpailukykyiseen hintaan. Keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaan hinta-laatusuhteen, jotta yhä useampi suomalainen kotitalous voi siirtyä puhtaan ja edullisen aurinkosähkön tuottajaksi.

Asentaja asentamassa aurinkopaneeleita
Aurinkoenergian asiantuntija

Aurinkopaneelien mitoitus ja asennus

Aurinkosähköjärjestelmän ja aurinkopaneelien määrä räätälöidään kotitalouden sähkönkulutuksen ja paneelien tehon mukaan. Paneelien valinnassa tulee huomioida kuukausi- tai vuositasolla mitattu sähkönkulutus, joka löytyy yleensä sähkölaskusta tai sähkönmyyjän asiointipalvelusta. Paneelien kokonaisteho riippuu niiden lukumäärästä ja teholuokituksesta. Esimerkiksi 7 000 kWh vuosikulutuksella 420 watin paneelia käyttäen tarvitaan noin 16 aurinkopaneelia.

Sijainti vaikuttaa myös asennukseen. Paneelien asentamiseen katolle tarvitaan riittävästi vapaata kattopinta-alaa, ottaen huomioon katon kulmat ja muut rakenteet. Tehokkuuteen vaikuttavat paneelien suuntaus aurinkoon ja kokonaisteho. Esimerkiksi 16 kpl 415 watin paneelia tuottaa yhteensä 6,6 kilowattia.

Ilmansuunnan valinta on tärkeää. Etelään suunnattu asennus on optimaalinen, mutta jos tämä ei ole mahdollista, paneelien määrää voidaan lisätä tai harkita itä- ja länsisuuntaisia asennuksia. Näissä asennuksissa hetkellinen teho saattaa olla pienempi, mutta aurinkosähköä on saatavilla pidemmän ajan päivästä.

Suunnitteletko aurinkopaneelien asennusta omakotitaloon tai kesämökkiin? 1KOMMA5° Suomen kokeneet alan ammattilaiset ovat tukenasi koko prosessin ajan. Varaa ilmainen kartoituskäynti ja selvitä, montako aurinkopaneelia tarvitset.

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 0407783899

1KOMMA5° komplett produktutbud
Kysy, me vastaamme

Aurinkopaneelit omakotitaloon – vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Lisää kysyttävää? Me vastaamme!

Tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen