Tervetuloa 1KOMMA5° Suomeen!

Aurinkopaneelit Turku: älykkäät energiaratkaisut Varsinais-Suomessa

Aurinkopaneelien asennus Turun alueelle ei ole vain ympäristöystävällinen teko, vaan se on myös taloudellisesti järkevä sijoitus. Katolle asennetut aurinkopaneelit tarjoavat ilmaista aurinkoenergiaa kotiisi, mikä mahdollistaa merkittävän säästön pitkällä aikavälillä. Palvelemme sinua Turun alueella ja autamme kaikissa aurinkopaneelien hankkimiseen ja asennukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu nyt, kuinka 1KOMMA5° Suomen aurinkoenergiaratkaisut auttavat sinua turvaamaan kotisi energiatulevaisuuden ja tuomaan merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa!

Saat tarjouksen kartoituskäynnillä

Varaa ilmainen kartoitus

Täytä tietosi ja saat tarkan hinnan juuri sinun kotisi tarpeisiin. Asiantuntijamme saa parhaiten suunniteltua kohteen paikan päällä. Voit myös soittaa suoraan meille numeroon 040 778 3899.

Ilmakuva aurinkopaneeleista, kaksi onakotitaloa
PARHAAT AURINKOSÄHKÖRATKAISUT

Aurinkopaneelit asennettuna Turun seudulla

Aurinkoenergian hyödyntäminen on erinomainen vaihtoehto Varsinais-Suomessa ja Turun seudulla, sillä aurinkopaneelijärjestelmät tarjoavat pitkäaikaisen ja ympäristöystävällisen energiaratkaisun. Turun alueen asukkailla on valittavinaan monenlaisia aurinkopaneelivaihtoehtoja. Mutta mitä tulee ottaa huomioon valitessa aurinkoenergiajärjestelmää? Minkätyyppiset aurinkopaneelit sopivat parhaiten Turun olosuhteisiin? 

1KOMMA5° Suomi on asiantunteva kumppanisi kustannustehokkaaseen energiaratkaisuun siirtymisessä, tarjoten sinulle täydellisen avaimet käteen -ratkaisun Turussa ja lähialueilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus niin omakotitalojen aurinkosähköjärjestelmien kuin suurempien aurinkovoimaloiden asennuksesta.

Ammattilaisten suorittama asennus takaa, että aurinkopaneelijärjestelmäsi toimii tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. Tämä tarkoittaa nopeaa asennusta, teknisesti pitkäikäistä voimalaa ja huoltovapaata käyttökokemusta. Oikein asennettuna aurinkopaneelijärjestelmä ei vaadi jatkuvaa huoltoa, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Aurinkopaneeli varastossa
TEHOKKAAT JA ESTEETTISET AURINKOPANEELIT

Tehokkaat ja tyylikkäät aurinkopaneelit aurinkoenergian tuotantoon

Tuota sähköä tyylikkäästi. 1KOMMA5° Suomen tarkoin valituista materiaaleista valmistetut aurinkopaneelit yhdistävät loistavan suorituskyvyn ja tyylikkään ulkonäön. Tarjoamme korkealaatuisia eurooppalaisia aurinkopaneeleita, jotka edustavat saksalaista laatua ja designia sekä sisältävät kattavat eurooppalaiset takuut – kaikki tämä toteutettuna pienemmällä hiilijalanjäljellä. Elegantti musta viimeistely puolestaan takaa sen, että aurinkopaneelit sopivat saumattomasti kaikkiin ympäristöihin. 

Uusinta teknologiaa edustavat aurinkopaneelijärjestelmämme vangitsevat auringonsäteet ja muuttavat niiden energian sähköksi erittäin tehokkaasti. Pyydä lisätietoja siitä, miten tyylikkäät ja tehokkaat aurinkopaneelimme voivat auttaa sinua säästämään sekä rahaa että ympäristöä täällä Turussa.

Aurinkopaneelijärjestelmä asennettuna tiilikatolle
AURINKOPANEELIEN TUOTTO TURUN SEUDULLA

Kannattaako aurinkopaneelit Turussa?

Varsinais-Suomessa ja Turun alueella aurinkopaneelien asentaminen on erityisen järkevää, sillä alueen sääolosuhteet sopivat hyvin aurinkoenergian tuotantoon. Tässä osassa Suomea aurinko paistaa alkukeväästä pitkälle syksyyn, ja aurinkopaneelit tuottavat sähköä vuoden ympäri. Alkukevään viileällä ja aurinkoisella säällä aurinkosähkön tuotanto on parhaimmillaan. Kesällä aurinko paistaa pitkään, mikä tekee Turun aurinkopaneeleista yhtä tuottoisia kuin Keski-Euroopassa.

Aurinkosähkö on edullisin tapa tuottaa sähköä paikallisesti, ja siksi aurinkopaneelien hankinta on kannattava valinta kaikille Turun kiinteistöille, oli kyseessä sitten omakoti-, kerros-, rivi- tai paritalo. Tarjoamme toimivat aurinkosähköratkaisut myös yrityksille ja maatiloille.

1KOMMA5° Suomi toimittaa laadukkaat aurinkopaneelit ja ammattitaitoisen asennuksen, joka varmistaa parhaan mahdollisen tuoton sijoituksellesi. Me huolehdimme kaikesta – sopivan aurinkopaneelipaketin valinnasta ja asennuksesta aina huoltoon asti. 

AURINKOPANEELIT OVAT LOISTAVA RATKAISU TURUN ALUEELLE

5 syytä hankkia aurinkopaneelit Turussa

1.
Ympäristöystävällisyys

Aurinkopaneelit ovat yksi ympäristöystävällisimmistä energiantuotantomuodoista. Ne tuottavat puhdasta ja uusiutuvaa energiaa ilman haitallisia päästöjä, mikä auttaa merkittävästi vähentämään ympäristövaikutuksia ja ilmastonmuutoksen seurauksia. Investoimalla aurinkopaneeleihin olet osa ratkaisua, joka edistää kestävämpää tulevaisuutta.

2.
Säästöt sähkölaskussa

Aurinkopaneelit tuovat konkreettisia säästöjä sähkölaskuusi. Ne hyödyntävät ilmaista aurinkoenergiaa, mikä vähentää riippuvuutta perinteisestä sähköstä. Vaikka aurinkopaneelijärjestelmän hankintakustannukset saattavat aluksi vaikuttaa suurilta, pitkällä aikavälillä ne mahdollistavat huomattavat säästöt ja parantavat taloudellista vakautta.

3.
Pitkäaikainen investointi

Aurinkopaneelijärjestelmä on pitkäaikainen investointi tulevaisuuteen. Aurinkopaneelit on suunniteltu kestämään vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Ne tarjoavat jatkuvaa energiaa, mikä vähentää energiakuluja pitkällä aikavälillä ja tuo sijoituksellesi pitkän aikavälin tuottoa.

4.
Paljon auringonvaloa

Varsinais-Suomi ja Turun alue tarjoavat ihanteellisen ympäristön aurinkoenergian tehokkaaseen hyödyntämiseen. Aurinko paistaa säännöllisesti aina kevään ensi päivistä pitkälle syksyyn asti, mikä tarkoittaa, että aurinkoenergia on tehokasta ympäri vuoden. Tämä poikkeaa selkeästi pohjoisempien Suomen alueiden oletetusta aurinkoenergian saatavuudesta.

5.
Aurinkosähkön myynti verkkoon

Ylijäämäaurinkoenergia voidaan myydä takaisin sähköverkkoon. Tämä tarkoittaa, että aurinkopaneelijärjestelmäsi voi tuottaa ylimääräisiä tuloja. Voit ansaita rahaa myymällä ylijäämäenergiaa ja hyödyntää aurinkopaneeleita entistä kannattavammin. Tämä tekee aurinkoenergiasta entistä houkuttelevamman investoinnin.

Asuinalue jossa monta aurinkopaneelijärjestelmää katoilla
INVESTOI AURINKOENERGIAAN

Aurinkopaneelien hinta Turussa

Aurinkopaneelien hinta Turussa vaihtelee kiinteistön koon ja paneelityypin mukaan. Keskimääräisen aurinkopaneelijärjestelmän kustannukset voivat olla 9 000 ja 14 500 euron välillä. Aurinkopaneelijärjestelmä on pitkäaikainen investointi, joka tuo mukanaan monia etuja pitkällä aikavälillä.

Katolle asennettavien aurinkopaneelien määrä vaikuttaa suoraan mahdollisiin säästöihin. 10 aurinkopaneelilla voit odottaa säästöjä noin 18 000 euroa 30 vuoden aikana. Jos päätät asentaa 30 aurinkopaneelia, säästösi voivat kasvaa lähes 45 000 euroon

1KOMMA5° Suomi myy ja asentaa aurinkopaneelit Turun seudulla avaimet käteen -periaatteella. Varaa ilmainen arviointikäynti, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Saat tarkan hintatarjouksen, kun kerrot meille kiinteistösi osoitteen, vuosittaisen sähkönkulutuksen, kattotyypin sekä lappeen ilmansuunnan. Me pidämme huolen siitä, että saat rahoillesi aina parhaan vastineen ja aurinkopaneelijärjestelmän takaisinmaksuaika pysyy järjestelmän hinnan huomioon ottaen maltillisena. 

Ammattitaitoinen tiimimme asentaa aurinkopaneelijärjestelmät Turun ja Varsinais-Suomen alueelle parhaaseen hintaan – laadusta tinkimättä.

Yrityksen katolla aurinkopaneelit
ILMAISTA SÄHKÖÄ AURINGOSTA KAIKKIIN KIINTEISTÖIHIN

Aurinkovoimala kotitalouksiin, taloyhtiöille ja yrityksille Turussa

Aurinkopaneelit sopivat kaikenlaisiin kiinteistöihin riippumatta niiden lämmitysmuodosta. Voimalan teho mitoitetaan kiinteistön sähkön tarpeen perusteella, joten suuremmalla sähkönkulutuksella on suurempi tarve tehokkaammalle aurinkovoimalajärjestelmälle.

Aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin tuottamalla ilmaista sähköä. Ne soveltuvat kaikenlaisiin kiinteistöihin, ja niiden tuottamaa sähköä voi käyttää moniin energiantarpeisiin. Aurinkopaneelijärjestelmä vaatii lisäksi erittäin vähän huoltoa, mikä tekee siitä vaivattoman vaihtoehdon kaikenkokoisiin kiinteistöihin.

Aurinkopaneelijärjestelmä omakotitalossa vähentää sähkölaskua ja ylijäämäsähkö voidaan myydä eteenpäin. Korvaus ylijäämäsähköstä on verrattavissa ostosähkön hintaan ilman lisäkuluja.

Aurinkopaneelit maatilalle ovat kannattava investointi, oli tilasi sitten pieni, keskikokoinen tai suuri. Aurinkopaneeli-investointi maksaa itsensä takaisin 4-7 vuodessa ja tuo sijoitetulle pääomalle jopa 25% tuoton! Tämä tekee aurinkovoimalasta yhden maatilan kannattavimmista investoinneista.

Ehtymätön aurinkoenergia tarjoaa mahdollisuuden CO2-päästöjen vähentämiseen ja energiaomavaraisuuteen kaiken kokoisille yrityksille ja taloyhtiöille. Oman aurinkovoimalan hankinta on kannattava investointi tulevaisuuteen.

Asentaja valmis asentamisesta aurinkopaneeleita
MIKSI 1KOMMA5° SUOMI

1KOMMA5° Suomi – aurinkoenergian asiantuntija Turussa

1KOMMA5° Suomi toimittaa, mitoittaa ja asentaa aurinkopaneelit kaikkialla Varsinais-Suomessa; Turussa, Kaarinassa, Salossa, Naantalissa ja muilla alueilla.

Tarjoamme korkealaatuisia ja kestäviä aurinkosähköjärjestelmiä kaiken kokoisille kotitalouksille ja yrityksille. Laadukkaat aurinkopaneelimme, jotka ovat peräisin Saksasta, vievät itsenäisen sähköntuotannon uudelle tasolle ja vähentävät kiinteistöjen hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Kun mietit aurinkopaneelien asentamista Turussa tai muualla Varsinais-Suomessa, ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme on tukenasi koko prosessin ajan. Jokainen meiltä hankittu aurinkopaneelijärjestelmä räätälöidään asiakkaan kiinteistön ja tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti, niin autamme sinua löytämään oikean aurinkosähköratkaisun kiinteistöösi Turun seudulla.

Asennamme aurinkopaneelit koko Varsinais-Suomen alueella: Turku, Salo, Kaarina, Naantali, Lohja, Raisio, Rauma, Uusikaupunki, Raisio, Parainen, Forssa, Paimio, Somero, Kemiönsaari, Laitila, Piikkiö, Lieto, Mynämäki, Masku, Rusko, Vahto, Sauvo, Halikko, Taivassalo, Kustavi, Lemu, Mietoinen sekä lähialueet.

1KOMMA5° Suomi

Ota yhteyttä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Soita ja annamme tarjouksen samana päivänä 0407783899

1KOMMA5° komplett produktutbud
Tuotteet

Täydelliset energiaratkaisut kotiisi

Aurinkopaneelit

Tehokkaat aurinkopaneelit pitkillä takuuajoilla

Akustot

Älykkäät järjestelmät takaamaan suurimmat säästöt

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Turvalliset ja nopeat latausasemat

ILMALÄMPÖPUMPUT

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilennykseen sekä lämmitykseen