1KOMMA5° Suomi

Tietoa meistä

1KOMMA5° Suomen kolme yrittäjää
TULEVAISUUS ILMAN FOSSIILIA

Tule mukaan rakentamaan valoisampaa tulevaisuutta kanssamme

1KOMMA5° tarjoaa älykkäitä energiaratkaisuja Suomen omakotiomistajille, yrityksille, maatiloille ja taloyhtiöille tavoitteenaan auttaa saavuttamaan hiilineutraali Suomi -tavoite vuoteen 2035 mennessä.

Aivan kuten olemme tehneet vuodesta 2016 lähtien, 1KOMMA5° Suomi työskentelee mahdollistaakseen hiilidioksidineutraalin elämän sinulle tarjoamalla tulevaisuudenkestäviä aurinkosähköjärjestelmiä, latauspisteitä ja akkuja sähkön varastointiin kotitaloudessasi.

Joka päivä, katto kerrallaan, ensimmäisestä ajatuksesta hankkia aurinkoenergiaa, siihen asti kunnes voit alkaa tuottamaan omaa vihreää sähköä kotiisi. Autamme Suomen omakotitalon omistajia tulemaan omavaraisiksi tuottamalla älykkäästi sekä oman kulutuksensa että tuotantonsa ja näin ollen edistämään kestävämpää yhteiskuntaa.

Aurinkoenergia Asentaja
KATTO- JA SÄHKÖTÖIDEN AMMATTILAINEN

Ilmiselvä asennuskumppani!

Yli 5 000 aurinkosähköjärjestelmän asennuskokemuksella Suomessa. Yli 60 000 asennettua aurinkopaneelia. Asennuksesta vastaa katto- ja sähköalan ammattilaiset vuosien kokemuksella.

Aurinkosähköjärjestelmien ja muiden energiatehokkaiden ratkaisujen asentaminen ei ole vain älykäs valinta taloudellesi, se on myös elämäntapavalinta. Tavoitteenamme on, että kaikki tuottavat omaa vihreää sähköä aurinkoenergian avulla. Viemme Suomea lähemmäs siirtymistä uusiutuvaan energiaan. Yksittäisenä omakotitalon omistajana voit edistää ilmastotavoitteita investoimalla aurinkosähköön samalla kun saat taloudellisesti edullisen ratkaisun. Ota luonnollinen askel ja panosta aurinkoenergiaan - pian naapurisikin seuraavat perässä!

1KOMMA5° henkilökunta järven rannalla
1KOMMA5°

Liity osaksi suurta visiota - Hiilineutraali tulevaisuus

Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme ilmastosankareita! Etsimme intohimoisia ja taitavia henkilöitä, jotka haluavat liittyä energiseen, nopeasti kasvavaan ja motivoituneeseen tiimiimme. Yhdessä toteutamme visiomme ja teemme todellista eroa paremman tulevaisuuden puolesta!

kaksi varastomiestä laskemassa saldoja
1KOMMA5° Suomi

Aurinkoenergian asiantuntija

Olemme vuonna 2016 perustettu aurinkopaneelijärjestelmien myyntiin keskittynyt yritys Turusta. Uudellamaalla kasvaneen kysynnän myötä olemme avanneet toimiston Espooseen vuonna 2020. Vuonna 2022 olemme laajentaneet toimintaamme myös Tampereelle.

Meillä on yhteensä yli kymmenen vuoden kokemus aurinkoenergiasta ja sen myynnistä. Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaisvaltaista palvelua, jossa autamme kaikessa ja asennamme järjestelmät käyttövalmiiksi.

Vuodet 2016 - 2022 olimme nimellä Solar Age Oy. Lokakuussa 2022 liityimme 1KOMMA5°-perheeseen. Nyt osana 1KOMMA5-konsernia voimme laajentaa kapasiteettiamme ja saatavuuttamme tarjotaksemme entistä enemmän innovaatioita, teknologiaa ja laatua omakoti- ja yritysasiakkaillemme.

Toimimme Espoosta käsin Uudellamaalla, Kaarinasta käsin Varsinais-Suomessa ja Tampereelta käsin Pirkanmaalla.

1KOMMA5° logo valokuva
1KOMMA5°

1KOMMA5° on perustettu Saksassa

1KOMMA5° on vuonna 2021 perustettu cleantech yritys ja on kahdessa vuodessa kasvanut teknologiamarkkinajohtajaksi Euroopassa. Yhtiö on kerännyt yhteensä yli 500 miljoonan rahoituksen ja saavuttanut 1 miljardin Yhdysvaltain dollarin arvon, mikä on osoitus räjähdysmäisestä kasvusta. Toimipaikkoja on yhteensä seitsemänkymmentäkaksi eri puolilla Eurooppaa.

1KOMMA5°:llä on tällä hetkellä 1900 työntekijää ja yli 100 000 asennettua energiajärjestelmää. Vuoteen 2030 mennessä tavoitteena on asentaa 500 000 energiajärjestelmää lisää ja kavuta 10 miljardin liikevaihtoon. Tällä kapasiteetilla energiaa tuotettaisiin enemmän kuin 22 suurella ydinvoimalalla.

1KOMMA5° julkaisee omia energiajärjestelmiään ja niiden tuotteita. Tällä hetkellä saatavilla Suomessa on omaa tuotantoa 1KOMMA5° aurinkopaneeli.

puhuja esittämässä
1KOMMA5°

Euroopan teknologiamarkkinajohtaja

Yhteensä 72 lokaatiota 7 eri maassa

Saksa

Suomi

Ruotsi

Tanska

Hollanti

Espanja

Australia

1KOMMA5° Suomi

Kumppani johon voit luottaa

Olemme yksi kokeneimpia aurinkoenergia-alan toimijoita!

Osana suurta 1KOMMA5° organisaatiota olemme vahvempia ja vakavaraisempia tulevaisuudessa.

5 000

Aurinkopaneelijärjestelmän asennuskokemus

60 000

Aurinkovoimalaa asennettuna

Yli €10 miljoonaa

Teimme yli 10 miljoonan euron liikevaihdon viime vuonna

Meidän etumme

1KOMMA5° Suomi on oikea ratkaisu

Meiltä saat täydellisen järjestelmäkokonaisuuden. Tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä. Asennuksemme on tehty kunnollisesti, turvallisesti ja kaikki määräykset huomioon ottaen. Asiakaspalvelumme vastaa ja takuuasiat hoidetaan asiallisesti. Meillä on loistava maine ja paljon referenssejä. Olemme vakavarainen yritys ja tulemme olemaan alalla seuraavat vuosikymmenet. Meiltä löytyy laaja tuotevalikoima ja asiantunteva henkilökunta.

Räätälöity ja kattava aurinkopaneelijärjestelmä kotiisi

Kaikki yhdeltä toimittajalta, mukaan lukien ylläpito ja huolto

Asiantuntijat paikan päällä paikallisesti alueellasi

1KOMMA5° aurinkopaneeli

Elä ilmastoneutraalisti ja nauti maksimaalisesta omavaraisuudesta

Turvallinen suoja sähkön hinnannousua vastaan

Tulevaisuuden investointi, joka nostaa kotisi arvoa

Sovellus aurinkopaneelijärjestelmän ohjaamiseen